vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Ook ATF Wegenbouw zet activiteiten tijdelijk stop

Publicatiedatum: 18-03-2020 11:18

Meer en meer wegenbouwbedrijven zetten hun werkzaamheden tijdelijk stop. Ook ATF Wegenbouw uit Zandvliet neemt deze beslissing. Mieke Frijters, gedelegeerd bestuurder van ATF wegenbouw, heeft na overleg met het ATF-Corona-crisisteam, besloten om voorlopig alle activiteiten op de werven en kantoor stop te zetten. Dit als preventiemaatregel om het besmettingsgevaar/verspreiding van COVID-19 verder te voorkomen.

voorlopig geen activiteit meer op de wervan van ATF Wegenbouwvoorlopig geen activiteit meer op de wervan van ATF Wegenbouw

Als ATF staan we altijd voorop om maatregelen die de gezondheid op de werkvloer bevorderen, te bepleiten en te realiseren. Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch dat we deze maatregelen toepassen.

De veiligheid en gezondheid van onze werknemers, onderaannemers en van onze opdrachtgevers staan centraal bij het nemen van deze beslissing.

Koen Van Caesboeck – preventieadviseur van ATF NV – benadrukt dat elke werknemer zijn verantwoordelijkheid moet nemen : “Om de epidemie in te dijken vragen we aan de ATF-vaklui om de komende dagen en weken enkel met hun huisgenoten in contact te komen. We rekenen erop dat iedereen zich isoleert zodat we na de crisis terug paraat staan.” In deze tijd moeten we nog meer dan anders voor elkaar zorgen!

www.atf.be

advertenties

advertenties