Wegenbouw.be - GDPR en uw privacy

Gepubliceerd op 25-05-2018 15:50

U hebt ongetwijfeld veel mails ontvangen aangaande GDPR en privacy instellingen. Wij hebben er bewust voor gekozen om dit niet te doen, maar om dit op te nemen als item in onze nieuwsbrief. Hierna leggen wij u kort één en ander uit. U kan u uiteraard steeds afmelden voor onze nieuwsbrieven en productnieuws mailings via de link onderaan de nieuwsbrief. Deze afmeld-link kan u ook terugvinden op onze website.

Wegenbouw.be werkt met een eigen nieuwsbriefsysteem, en wij doen hiervoor op moment dus niet beroep op een externe partij.

Wij hanteren 2 zendlijsten voor onze digitale zendingen:

> zendlijst voor onze maandelijkse 'wegenbouw.be digitale nieuwsbrief' (= sectorinformatie) en eigen extra nieuwsberichten over onze website en software

> zendlijst voor onze productinformatie mailings > dit zijn productmailings in opdracht van derden, zijnde toeleveranciers en aannemers, die zorgvuldig geselecteerd worden

U kan voor beide lijsten afzonderlijk aan- en afmelden.

Het aanmelden en afmelden van onze zendlijsten gebeurt niet volgens een geautomatiseerd proces, maar deze aanvragen worden handmatig en zorgvuldig nagekeken en verwerkt.

voor aanmelden: https://www.wegenbouw.be/aanmelden

voor afmelden: https://www.wegenbouw.be/afmelden

Het gevraagde mobiele nummer is alleen van toepassing indien u ingeschreven bent op één van onze gratis sms diensten. Dit hoeft u dus bij afmelden niet in te vullen, indien u van ons geen sporadische sms berichten ontvangt.

Ons privacy beleid kan u terugvinden op onze disclaimer:

https://www.wegenbouw.be/pagina/disclaimer-wegenbouw