Website Constructiv werd vernieuwd

Gepubliceerd op 16-02-2018 09:26

Constructiv vond dat het hoog nodig was om haar vertrouwde website te vernieuwen en daarom werd de website niet alleen in een nieuw kleedje gestoken, maar sluit hij ook inhoudelijk beter aan bij de nieuwe structuur van de organisatie. Bovendien werd er ook meteen rekening gehouden met de huidige technologische vereisten. De informatie is beknopter, visueler, leest aangenamer en ook mobiel surft u vlotjes op onze website.

U wordt als klant centraal gezet en door de logische opbouw, eenvoudige navigatie en krachtige zoekfunctie van de website, kan u snel terugvinden op welke diensten en ondersteuning u kan rekenen.

Probeer het uit: www.constructiv.be

Constructiv is een dienstverlenende organisaties voor de bouwsector. Het beheer ervan valt onder het Paritair Comité voor het Bouwbedrijf (PC 124). Daarin zijn zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en ACLVB) vertegenwoordigd. De kern van de dienstverlening bestaat uit preventie, vakopleiding en aanvullende sociale voordelen.

www.constructiv.be