vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Ebema en haar partners pakken uit met tuinfeest op Batibouw 2018

Publicatiedatum: 14-02-2018 09:45

De ultieme terras- en tuinbeleving? Die ontdek je op Batibouw 2018. Stone&Style; by Ebema organiseert met partners Veranclassic, Fou d'Eau, Meubili en standenbouwer Deusjevoo een 'beurs in de beurs'. Geen gewone stand, wél een prikkelende tuinbeleving op meer dan 700 m2. De toepasselijke naam? Outspiration - inspiratie voor 365 dagen buitenplezier. Beursorganisator Fisa was onmiddellijk te vinden voor deze beursprimeur en heeft meteen haar schouders onder dit project gezet. Je vindt dit voor Batibouw ongeziene concept in Hal 1 op locatie 110.

Outdoortrends in een belevingstuin

Outspiration laat je kennismaken met dé outdoortrends voor 2018. Verwacht je niet aan een reeks producten. Hier ontdek je lifestyles, stijlen die matchen, elkaar aanvoelen en versterken. Je loopt door een tuin die prikkelt en inspireert. Je ontdekt een zwembad mét plage. Je relaxt aan een poolhouse, maakt kennis met een breed aanbod aan uitnodigend tuinmeubilair. Je kijkt, voelt, beleeft. Met de bijpassende tuingeuren door een professionele begeurder, aangepaste sfeerverlichting en muziek vergeet je even dat je op een beurs bent. Tot de experts je nuttig advies geven om je buitenruimte te verbeteren. En je tuin om te vormen tot een sfeervol verlengstuk van je woning. Geen tijd om te blijven hangen? Neem dan de speciale Outspiration-brochure mee op de stand.

Vier partners, één stand

Voor deze unieke stand werkt Stone&Style by Ebema samen met Veranclassic, Fou d'Eau en Meubili. Namgrass, Buzon en Tati Events zorgen voor extra ondersteuning. Stone&Style by Ebema biedt een uitgebreid en trendsettend gamma van hoogkwalitatieve tegels, klinkers, afwerking en meubilair in beton voor tuinen en terrassen. Dit gamma verdelen ze exclusief via de bouwhandelaren in Belgi√ę en Nederland. Veranclassic is toonaangevend fabrikant van poolhouses, carports, tuinhuizen en veranda¬ís met de grootste showroom van de benelux. Fou d'Eau is expert in prefab zwembaden. Meubili brengt in haar winkels in Knokke, Zedelgem en Oostende een breed gamma aan stijlvol tuinmeubilair dat inspeelt op de hedendaagse trends.

Origineel camerastandpunt voor journalisten

Beton, zwembad, tuinhuis, carport, poolhouses, stijlvol tuinmeubilair ... . Het komt allemaal samen in een unieke tuinimpressie. Ben je op zoek naar een nieuwe invalshoek voor een verslag over Batibouw? Dan is de Outspiration-belevingsstand de ideale locatie. Je vindt Outspiration van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart in Hal 1, op stand 110. Dit is een primeur, nooit eerder vertoond op Batibouw.

(bron: Ebema - afbeeldingen: Ebema)

 

De partners

Stone&Style by Ebema - sfeervol beton

Stone&Style by Ebema - de specialist voor tuin, terras en inrit - pakt op Batibouw onder meer uit met Megasmooth extra large tegels, muurtjes, multiformaten, genuanceerde kleuren en betonnen tuinmeubilair. Ook de Stone&Style EcoSolutions - esthetische waterdoorlatende bestrating - staan in de kijker.

Nieuw in het Stone&Style-gamma - en ook op Batibouw - zijn de Rockstone Diamond muurblokken, de Rockstone MegaLinea XXL Slate Grey Intense, de EcoSolutions Aviena Straight en Aviena Wave, de Megasmooth zwembadranden, de Megategel Carreau Carbon Intense, de Megasmooth trap met LED-verlichting, het waalformaat Turf Intense, Eco Solutions in Carbon kleur, de Megasmooth tafels in smooth beton en de Megasmooth grootformaat tegel van 200cmx200cm en 200cmx100cm. Nieuwe kleuren, nieuwe formaten, nieuwe concepten, een nieuwe ge√Źmpregneerde lijn Intense, en nieuwe afwerkingen.

CEO van Ebema-Stone&Style Sonja Kuypers: "De absolute tuintrend is het totaalconcept met tegels, trappen, boordstenen en betonnen tuinmeubilair in dezelfde afwerking en kleur. Daarvoor kiezen onze klanten meer en meer voor Stone&Style by Ebema. Dat bewijst de stijging met meer dan 5 % die wij in de tuinmarkt optekenen én dat zie je ook ook op onze gezamenlijke beursstand."


Veranclassic - Outdoor Constructions

Gedelegeerd bestuurder van Veranclassic Thomas Ostyn: "Trends zijn actief aanwezig in ons leven, ook in de wereld van de veranda's. De laatste jaren is deze 'uitbouw' uitgegroeid tot een volwaardig ge√Įntegreerd deel van de woning. Een plaats waar geleefd wordt en waar comfort, gezelligheid en ruimtegevoel op de eerste plaatst komen. Terwijl veranda's evolueren naar een uitbreiding van de woning, stellen wij tegelijkertijd nog een andere trend vast: de vrijstaande tuinkamer, Poolhouse of Garden Room. Om tot rust te komen, vrienden uit te nodigen, om in te werken... Mensen genieten meer en meer van het buitenleven en cre√ęren zo een vakantiegevoel in hun eigen tuin! Deze tuinkamer wordt ook vaker benut als een 'zorgwoning' voor de ouders. Op die manier cre√ęer je een nieuwe ruimte waar je ouders of hulpbehoevende personen zelfstandig kunnen wonen, maar toch dichtbij zijn in geval van nood. Naast een hoogwaardige kwaliteit is een juiste vormgeving even belangrijk. Samen met √©√©n van onze adviseurs worden de wensen verwerkt in een 3D-tekening zodat het uiteindelijke resultaat kan gevisualiseerd worden in de juiste proporties en stijlen. Charme en functionaliteit moeten hierbij hand in hand gaan."

 

Meubili - trends in tuinmeubilair

In hun winkels in Knokke, Zedelgem en Oostende presenteert Meubili exclusieve stukken die je alleen onder hun eigen merk vindt. De winkel in Knokke biedt naast eigen ontwerpen ook topcollecties van gerenommeerde merken als Trib√Ļ, Manutti, Paola Lenti, Kristalia ...

Meubili pakt op Batibouw nog grootser dan andere jaren uit met de nieuwste trends in outdoor living. Kenmerken die vorig jaar aan een stille opmars begonnen, bloeien dit jaar volledig open tot volwaardige outdoor trends.

De 'Forte' tafel speelt bijvoorbeeld in op het low dining-concept waarbij tafels en stoelen een 8-tal centimeter lager zijn en zo een relaxte eethoek vormen. Ook weaving van rope, of touwtjes, is een trend die dit jaar de hele markt zal be√Įnvloeden. Het verfijnde van het vlechtwerk in combinatie met het comfort van het materiaal zorgt voor een hoge populariteit van dit type stoelen en lounges. Zowel de Capri als Florence-collectie zet deze trend in de verf met comfortabele kuipstoeltjes en Club zetels.

Ook het alombekende teakhout wint weer aan populariteit. Deze levendige en extreem duurzame houtsoort komt terug in tal van collecties en zorgt opnieuw voor een warme, natuurlijke uitstraling voor elk terras.

 

Fou d'Eau - Het kant en klare designzwembad

Water is een toegevoegde waarde¬†in de tuin en een¬†beleving voor lichaam en geest. Zo'n wens vraagt niet¬†om zomaar een zwembad of een zwemvijver. Veel meer gaat het om een natuurlijk ge√ęnsceneerd water, stijlvol aangepast aan uw omgeving. Als dit water ook een volwaardig zwembad kan zijn, dan spreekt men van D¬ēLine: de design serie van RivieraPool. D¬ēLine is een samenspel van ambiance en functionaliteit. D¬ēLine laat zich perfect integreren in de omgeving. Rechte lijnen, duidelijke structuren en veel stijlvolle design mogelijkheden voor een persoonlijke ambiance.¬† De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt. Dit moderne prefab kant en klaar inbouwzwembad met een plage van 2m is een blikvanger in elke tuin.

De rechte lijnen geven ruimte voor een individuele vormgeving. Omgeven met een stijlvol terras en een beekloop met bron. Een watermuur met sfeervolle lichteffecten en een ondiepwaterzone. De uitnodigende verlichting van het zwembad gecombineerd met fakkels in het avondlicht. Een handvol idee√ęn, stijlvol toegepast ... dat maakt net het verschil. Vanwege het moderne design en de individuele integratie van water in de tuin. Het bewijs dat functionaliteit en comfort prima samen gaan. Met meer dan 2.000 verkochte en ge√Įnstalleerde zwembaden en ruim 25 jaar aan¬†ervaring blijft Fou D'Eau zich ontwikkelen op het gebied van kant en klare prefab inbouw zwembaden.¬†

 

Deusjevoo - Maakt de wereld mooier met blij design

Deusjevoo maakt de wereld mooier met blij design. De ene keer vind je hun decors op tv, de andere keer zie je hun concepten op de beursvloer of in interieurprojecten. Voor Deusjevoo is het ontwerpen en cre√ęren van straffe concepten, vaak met een hoek af, een persoonlijk DNA.

Waarom zijn zij zo blij met de Outspiration belevingsstand?

Zij zijn al 19 jaar gewoon om standen te bouwen en steevast is het stramien ongewijzigd. Klant koopt een stukje beursvloer, bouwt een stand en verkoopt.

De wereld van vandaag ziet er helemaal anders uit dan 20 jaar geleden. Bedrijven willen delen, inspireren, communiceren, verbanden leggen, willen een community. Deze trend zie je overal maar nooit op de beursvloer.

Daarom was Deusjevoo instant enthousiast over dit project en de ambitie tot samenwerking en versterking van elkaars verhaal door de 4 bedrijven. Deusjevoo werd zo een vijfde partner in dit project en cre√ęerde een ambitieuze stand met nog meer tuinbeleving voor de bezoekers. Ze cre√ęerden een beurs in een beurs.

En dan denkt Deusjevoo vooral: dank u. Dank u dat wij deze stand mochten ontwerpen en bouwen, weg van vastgeroeste gewoontes, nieuwe paden betreden, het onbekende tegemoet. Het hele Deusjevoo team is oprecht blij dat het resultaat een echte belevingstuin is, een feestje in openlucht. Deze beurs(stand) niet bezoeken op Batibouw is zonde.

www.stone-style.be/nl
www.ebema.be/
www.wegenbouw.be/bedrijven/516743/ebema-n-v


advertenties

advertenties