Overname kraanverhuurbedrijf Michielsens door Aertssen Group is afgerond

Gepubliceerd op 20-02-2018 10:57

De overname van het kraanverhuurbedrijf Michielsens door Aertssen Group (Stabroek), die begin januari werd aangekondigd, werd vorige week vrijdag (16/02/2018) afgerond. Over de overnameprijs werden geen details vrijgegeven. Aertssen Group is een familiebedrijf dat internationaal  actief is. Het bedrijf is gespecialiseerd in infra, bouw, kraan-, en transportactviteiten. Door de overname van Michielsens versterkt Aertssen haar marktpositie in kraanverhuur.

bron foto: Aertssen.bebron foto: Aertssen.be

De overnamegesprekken zijn vlot verlopen en we zullen nu alles in het werk stellen om Michielsens als een zelfstandige businessunit binnen de Aertssen Group te ontwikkelen, met de huidige medewerkers en het behoud van de eigen identiteit en klanten. Aertssen Group stelt naar eigen zeggen 1.340 mensen tewerk. In 2016 kende het een omzet van 232 miljoen euro. Kranen Michielsens stelt zo’n 200 mensen te werk en boekte vorig jaar een omzet van 24 miljoen euro.

(bron: Aertssen / Made in Antwerpen)

Vacatures bij Aertssen (klik hier)https://www.wegenbouw.be/bedrijven/567658/aannemingsbedrijf-aertssenhttp://www.michielsens.be/nl/