vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Bouwshop Deschacht breidt uit naar Hasselt

Publicatiedatum: 11-01-2019 15:35

Bouwshop Deschacht opent een nieuw filiaal in het hart van de provincie Limburg. De vestiging in Hasselt is de volgende stap in het groeiplan van Deschacht om binnen enkele jaren bouwoplossingen aan professionals in heel België te leveren. Gedelegeerd bestuurder Jo Verfaellie: "Op dit moment hebben we 8 filialen in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Luik. Op termijn willen we heel België bedienen. Met de vestiging in Hasselt zijn we nu ook in de provincie Limburg aanwezig. Zo zitten we dichter bij de Limburgse bouwprofessional. Die hoeft zijn producten niet meer in Geel of Herstal bij Luik af te halen. Hasselt zit bijna centraal tussen die 2 vestigingen in. Die regionale verspreiding vinden we belangrijk: de vakman hoeft maximaal 30 km te rijden om een van onze filialen te vinden."

 

Bereikbaar voor de vakman

De locatie van het nieuwe filiaal is niet toevallig gekozen. De Genkersteenweg is een belangrijke verkeersas tussen Hasselt en Genk. Deschacht renoveerde er een bestaand gebouw volledig. Waarom daar? "Bereikbaarheid is voor de bouwprofessional heel belangrijk. De materialen die hij bestelt, wil hij snel kunnen afhalen. Of wij moeten ze snel bij hem op de werf kunnen leveren."

One stop: webshop, magazijn en winkel

Het distributiecentrum in Hasselt is volledig ingericht volgens de one-stop shop filosofie van Deschacht: een groot magazijn met een winkel waar de aannemer materialen kan kiezen, bouwadvies krijgt en gereedschappen en tools voor gebruik op de werf vindt. Jo Verfaellie: "Ook in Hasselt bieden we een grote voorraad kunststof materialen aan die de aannemer via onze webshop, telefonisch of ter plekke kan bestellen. Hij vindt er al het gereedschap dat hij nodig heeft om onze producten te plaatsen en krijgt van onze medewerkers advies bij zijn keuze."

Over Deschacht

Deschacht is een Belgische distributeur in bouwmaterialen voor bouwprofessionals en doe-het-zelvers, gespecialiseerd in producten voor riolering en afvoer, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies. De bouwprofessional kiest in de webshop en de 9 filialen verspreid over heel België uit een productassortiment van meer dan 15.000 artikelen. Snelle levering is een van de garanties van Deschacht. Naast bouwmaterialen krijgt de vakman in elk filiaal ook advies over de beste bouwtechnische oplossing voor zijn project.

Het bedrijf heeft met meer dan 40 jaar knowhow en expertise, 180 medewerkers in dienst en realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer 100 miljoen euro.

 

www.deschacht.eu
www.wegenbouw.be/bedrijven/759331/deschacht

Deschacht zet voet aan grond in LimburgDeschacht zet voet aan grond in Limburg

advertenties

advertenties