Ghent Aggregates opnieuw standhouder op Vakbeurs Openbare Ruimte

Gepubliceerd op 09-01-2019 16:53

Ghent Aggregates,  gespecialiseerde invoerder van alle soorten granulaten, grind, steentjes, breuksteen, kleurmineralen en technische mineralen, zal opnieuw als standhouder participeren aan de Vakbeurs Openbare Ruimte (Dag v/d Openbare Ruimte) op 7 februari te Brussel. De producten gaan naar toepassingen in betonindustrie, wegenbouw, waterbouw, landscaping en sportinfrastructuur. Ghent Aggregates werkt op lichtreflectie asfalt samen met één van de grote wegenbouwers in België. Tevens zijn zij exclusief invoerder van 's werelds meest performante Glow in the Dark materialen in de Benelux.

De site in Gent-Zeehaven is een ideale uitvalsbasis voor afhalingen en / of leveringen. Meer dan 30 soorten zijn permanent op stock. Zij conditioneren op maat in bigbags of leveren op werven wat je nodig heb. Dankzij de ligging in Gent-Zeehaven hebben zij ook de mogelijkheid aanvoer en afvoer of leveringen te organiseren via scheepvaart.

U kan Ghent Aggregates bezoeken op stand stand 6.27 voor een deskundige uitleg.

ghentaggregates.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/159250/ghent-aggregateswww.openbareruimte.be/nl/bezoeker/exposanten/details/335/ghent-aggregates