vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Donderdag 18 oktober Concrete Day 2018

Publicatiedatum: 15-10-2018 12:10

De Belgische BetonGroepering organiseert dit jaar de 38e editie van het jaarlijkse betonevenement: Concrete Day 2018. Het is het event bij uitstek voor alle betonliefhebbers en de plek om kennis en knowhow uit te wisselen tussen alle partners uit de betonsector.

Concrete Day zal aanstaande donderdag (18/10/2018) doorgaan in het Constant Vanden Stock Stadion te Anderlecht. Het is zoals steeds een ontmoetings- en informatieplatform voor zowel professionals uit de betonsector (fabrikanten, architecten, aannemers, leveranciers, ...), studenten als voor officiële organisaties en federaties. In deze editie staan het uitwisselen van kennis, innovatieve ideeën en concrete oplossingen opnieuw centraal.

Naast de workshops, de Infobeton Student Contest en het netwerken, kan je ook terecht in de Expo zone waar spelers uit de betonwereld hun producten en diensten presenteren. Zo ook volgende twee 'wegenbouw.be-leden': Ghent Aggregates en TRBA.

Meer info en programma:

www.gbb-bbg.be/nl/concrete-day-2018/praktische-informatie/
www.wegenbouw.be/bedrijven/159250/ghent-aggregates
www.wegenbouw.be/bedrijven/842405/tramo

stand van Ghent Aggregates, siergranulaten en technische granulaten voor betontoepassingenstand van Ghent Aggregates, siergranulaten en technische granulaten voor betontoepassingen

advertenties

advertenties