vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Compacte mobiele impactbreker McCloskey I34R nieuw bij Naessens Hydraulics

Publicatiedatum: 06-08-2018 14:39

Nieuw in het gamma van Naessens Hydraulics is de I34R van McCloskey International, een compacte mobiele breekinstallarie met een eigengewicht van totaal 28 ton. Deze machine is uitgerust met een 'voor-afzeving' en een gesloten kringloop met 'na-zeef', welk ideaal is voor het produceren van hoogwaardige puingranulaten op de werf.

McCloskey I34RMcCloskey I34R

De compacte bouw, het lage geluid en emmissie normen zorgen ervoor dat deze machine ideaal is voor de inzet op kleine werven in bewoonde gebieden. Dankzij de gunstige afmetingen is het transport naar de werf snel en goedkoop. Alle plooifuncties zij hydraulisch waardoor de opstelling nauwelijks 10 minuten in beslag neemt waardoor meer producietijd beschikbaar is en een hogere dagproductie gehaald kan worden.

De impactbreker met vier slaglijsten worden direct via riemoverbrenging aangedreven door een Volvo Tier 4 motor waardoor een maximum efficiëntie en rendement met een lager brandsrof verbruik wordt verkregen.
Een ruim berekende  'Smart Clutch' zorgt ervoor dat de breekunit in alle omstandigheden, ongeacht het soort opgavemateriaal, een maximaal koppel en toerental levert van de dieselmotor en dat bij overbelasting direct de koppeling loslaat waardoor de componenten ten alle tijde zijn beveiligd tegen schade en overbelasting.

De opgavebunker, volledig gebouwd in Hardox, is voorzien van een 'grizzly' voorafzeving en een hydraulisch vouwbare afvoerand voor zijdelingse stockage van het zeefzand.

De hoofdtransportband (16 mm dik) is van hoogstaande kwaliteit en zeer resistent tegen impact en scheuren. De overband magneet is van het dubbelpolige type voor een maximale extractie van metalen uit geproduceerde granulaten.

Het gesloten circuit, de nazeef met dwarsband en retourband, zijn als unit vlug demonteerbaar zodat de machine snel is omgebouwd om te werken in open kringloop.

Standaard is de machine uitgerust met draadloze afstandsbediening en watersproeiinstallatie voor stofonderdrukking.

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/284799/te-koop-item/85424213/naessens-hydraulics/i34r/
www.naessens-hydraulics.be


advertenties

advertenties