De voordelen van integratie in een video

Gepubliceerd op 07-08-2018 10:13

Uw bedrijf wordt vandaag met verschillende uitdagingen geconfronteerd. De marges staan onder druk, de wetgeving verandert en wordt strenger, en dat is niet alles. Ook intern loopt het niet altijd van een leien dakje. In een video heeft Astena, specialist in software voor de bouwsector, het over de voordelen welke integratie met zich meebrengt en tonen zij deze in een demo.

Gebrek aan integratie leidt volgens Astena immers tot versnippering van informatie over verschillende medewerkers ; tijdverlies bij het zoeken naar documenten ; gegevens die niet up-to-date zijn ; veel dubbel werk en fouten ; ... .

Herkent u deze problemen? Met de juiste IT-oplossing pakt u ze aan en wordt uw bedrijf efficiënter dan ooit. Een ERP-systeem van Microsoft Dynamics NAV zorgt voor een professionele werkomgeving. Al uw bedrijfsprocessen worden geïntegreerd, van calculaties en offertes;  over planning en aankopen tot projectopvolging en facturatie.

Meer info en video met demo aanvragen

https://www.astena.be/nl/erp-software/introductie-tot-erp-software-in-de-bouw-sector/erp-integratiehttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/688225/astena-n-v