vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Veel belangstelling voor seminarieprogramma nieuw evenement Infra Expo

Publicatiedatum: 04-05-2018 08:10

Woensdag 16 mei 2018 opent Ben Weyts, Vlaams Minister Mobiliteit en Openbare Werken, in de Brabanthal te Leuven, de eerste editie van Infra Expo. Deze 2-daagse vakbeurs op het gebied van wegenaanleg, vaarwegen en infrastructuur biedt een zeer sterk en uitgebreid seminarieprogramma. Daarnaast kan u grote nationale en internationale wegenbouwers en infra bedrijven bezoeken om te netwerken en kennis maken met de carrièrekansen binnen deze ondernemingen.
 

De grote internationale aannemers op het gebied van grond-, weg- en waterbouw tekenen present als exposant tijdens de eerste editie van INFRA EXPO 2018 in Leuven. Ook presenteren zij samen met heel wat andere bedrijven en instanties, zoals het Vlaamse departement Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse Waterweg nv en Rijkswaterstaat Nederland, diverse actuele seminaries.

Seminaries

Deze vakbeurs wordt vergezeld van een tweedaags seminar, dat zich richt op de verbetering, uitbreiding en onderhoud van mobiliteitsvoorzieningen voor transport over wegen, railtransport en vervoersmogelijkheden over water. Een goed functionerende infrastructuur is van cruciaal belang om een succesvolle expansie van havens, industrie√ęn in Belgi√ę en Zeeuws-Vlaanderen te kunnen waarborgen.

Vacatures en carrièremogelijkheden tijdens Infra Expo

Uw toekomst in de grond-, weg- en waterbouwsector? De grond-, weg- en waterbouwsector is een dynamische branche met vele toekomstmogelijkheden in een diversiteit aan werkgebieden. Op de beursvloer kan je kennis te maken met die bedrijven, zoals Groep Willemen (Aswebo), Aertssen, Colas Belgium, Jan De Nul, ... ,  die u die kansen kunnen aanbieden.


Het evenement gaat door op woensdag (16/05/ en donderdag (17/05), telkens van 10:00 - 17:00.

Alle info (tickets, seminars, ...) kan u terugvinden op  www.infraexpo.eu.  Bedrijven die zich nog als exposant wensen in te schrijven, hebben nog de mogelijkheid.

http://infraexpo.eu/tickets/
http://infraexpo.eu/seminar/

advertenties

advertenties