Test in april de nieuwste Caterpillar graafmachines tijdens de Next Generation Hex Demotour

Gepubliceerd op 26-03-2018 14:48

Met de next generation graafmachines van Caterpillar, nml. CAT 320, 323 en 320GC, kan je efficiënter, sneller, veiliger en voordeliger bergen verzetten, aldus dealer Bergerat Monnoyeur. De website Innovationsbycat.be staat sinds vorig jaar online. Nu werd er een grote aanpassing gedaan en staat de website volledig in het teken van de "Caterpillar Next Generation Hex Demotour". Neem snel een kijkje, en test de machines uit op verschillende locaties!

Cat HEX 323 / bron afbeeldingen: Bergerat MonnoyeurCat HEX 323 / bron afbeeldingen: Bergerat Monnoyeur

De 320, 323 en 320GC zijn de nieuwste hydraulische 20-tons graafmachines van Caterpillar. Bovenop de gekende kwaliteit en degelijkheid, is deze nieuwe generatie graafmachines ook 45% efficiënter, verbruiken ze tot 25% minder brandstof en vragen tot 15% minder onderhoudskosten. Daarmee komt Caterpillar tegemoet aan de vraag van haar klanten naar meer efficiëntie en een betere budgetcontrole.

Tijdens de DEMOTOUR in april wordt alles uitgelegd over de nieuwste Generatie Cat Graafmachines en technologieën.  De demo's vinden plaats in Antwerpen, Waver en Moeskroen.

Schrijf je hier in (> innovationsbycat.be) en test zelf de nieuwste technologie tijdens het netwerken met de product managers en het sales team. De durvers die hun graafskills tonen tijdens een wedstrijd kunnen een waardebon winnen die je mag gebruiken in de Cat® shop.

 

http://innovationsbycat.be
Cat HEX 320Cat HEX 320
HEX 323HEX 323