vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Noa Trainings verhuist terug naar haar startlocatie

Publicatiedatum: 10-01-2018 14:49

In augustus 2011 zag NOA Trainings het levenslicht in de Tieblokkenlaan 8 te Turnhout. NOA Trainings heeft aanvang januari opnieuw zijn intrek genomen in het pand waar het in augustus 2011 allemaal begon. De loods aan de Tieblokkenlaan 8 in Turnhout werd recent uitgebreid met kantoren en een magazijn en van hieruit zet het bedrijf van Ingrid Nys zijn groeiende activiteiten verder.

Een sterke groei dwong de firma in 2014 uit te kijken naar een andere locatie. Een interessante opportuniteit deed zich op dat ogenblik voor in de gebouwen van Würth, waar NOA Trainings in december 2014 haar intrek nam.

Ondertussen werd de oorspronkelijke locatie in de Tieblokkenlaan 8 fors uitgebreid met nieuwe kantoren en leslokalen, een ruime eetzaal, bijkomende sanitaire voorzieningen en een aanpalende praktijkhal.

Per 1 januari 2018 keerde NOA Trainings "back to the future". Waarom "Back to the future"? NOA Trainings keert BACK naar haar oorsprong met meer dan ooit focus op de FUTURE: deze locatie moet NOA Trainings in staat stellen de komende jaren de markt te voorzien van wervelende opleidingen, die bijdragen tot de veiligheid, de rentabiliteit, de professionaliteit en het imago van het bedrijfsleven! Op donderdag 22 februari van 15u00 tot 19u00 zal de openingsreceptie plaatsvinden.

www.noatrainings.be/blog/noa-trainings-back-future
www.wegenbouw.be/bedrijven/933197/noa-trainings-b-v-b-a

advertenties

advertenties