Derde reeks cursus betonwegen start in maart 2015

Gepubliceerd op 23-01-2015 10:45
De 3e reeks van deze curus gaat op 5 maart 2015 van start. Deze cursus wordt georganiseerd door de Belgische BetonGroepering (BBG) in samenwerking met het Opzoekingcentrum voor de Wegenbouw (OCW) en de Federatie van de Belgische Cementindustrie (FEBELCEM), en geniet de steun van de Federatie van Stortklaar Beton (FedBeton)
bron foto: De Witte - Maldegembron foto: De Witte - Maldegem

doel van de cursus

De cursus laat de deelnemers toe een grondige kennis te verwerven over de verschillende aspecten van betonwegen. Hij is een logisch vervolg op de wintercursus die aan het OCW gegeven wordt en op de cursus betontechnologie die door de BBG georganiseerd wordt. Hij vormt een onmisbare aanvulling voor iedereen die te maken heeft met betonwegen.

De verschillende facetten van betonwegen komen erin aan bod : verhardingen in platenbeton, in doorgaand gewapend beton en bestratingen in betonstraatstenen, de samenstelling van beton voor de wegenbouw, het onderhoud en de herstelling van het wegdek, esthetische bekledingen in gekleurd uitgewassen beton en in printbeton, cementgebonden funderingen.
 

Reeks 3
05.03.2015 Wegfunderingen
12.03.2015 Verhardingen in betonstraatstenen
19.03.2015 Buitenverhardingen

Meer info en inschrijven:

www.gbb-bbg.be/index.php?id=608&L=3