Ebema op Dag van de Openbare Ruimte: Verander je perspectief

Gepubliceerd op 02-02-2017 08:33

Gisteren opende Ebema haar stand op de Dag van de Openbare Ruimte. Ook vandaag (donderdag 2 februari) kan u prefab betonproducent Ebema uiteraard bezoeken op deze vakbeurs. Met als insteek  'Verander je perspectief' worden architecten, studieburelen, openbare besturen en aannemers onthaald op een gloednieuw standconcept, gerealiseerd door de bekende standenbouwer Deusjevoo.  Op de stand ontdekken de bezoekers een aantal nieuwe producten en worden ze ingelicht over de evoluties binnen Ebema.

Met de oproep 'Verander je perspectief' wil de stand het beeld dat bezoekers hebben over beton en over de mogelijkheden die er zijn om samen te werken met Ebema verdiepen. Met beton kun je immers veel meer dan je zou denken. Met meer dan 5.000 producten heeft Ebema een quasi onovertroffen gamma, waarvan de mogelijkheden enorm zijn voor de klanten en relaties.

'Verander je perspectief' betekent ook dat iedereen prefab beton op een vernieuwende manier kan toepassen. Waarom niet kleuren en texturen op onconventionele wijze combineren, hoe kun je met de bestratingsproducten behalve horizontaal ook verticaal werken en hoe ga je om met de uitdagingen van bestrating in combinatie met waterbeheersing? Waarom niet op maat een specifiek product laten maken – Ebema kan zowat alles in beton. Dit zijn slechts een aantal onderwerpen waarover Ebema met haar bezoekers in dialoog wil gaan.

Ebema wil immers meer zijn dan een producent. Het wil een partner zijn die mee projecten vorm geeft en waar op vraag van de klanten unieke producten op maat worden gecreëerd. Mede met haar co-creation lab in Zutendaal kan Ebema zo een bron van inspiratie, creativiteit en samenwerking zijn.

Op de stand ontdekt de bezoeker de milieuvriendelijke Eco Solutions, verschillende kleuren en texturen, Smooth Objects en de C-XL zitbank, speciaal gecreëerd voor hogeschool PXL in Hasselt. Ingenieus opgehangen spiegels reflecteren de tegels en de objecten en veranderen letterlijk het perspectief van de bezoekers.

www.ebema.be
beursstand Ebema op Dag van de Openbare Ruimte 2017beursstand Ebema op Dag van de Openbare Ruimte 2017