Presentaties online van de succesvolle Asfalt- en bitumendag

Gepubliceerd op 17-04-2024 12:17

Op 20 maart 2024 woonden meer dan 150 professionals uit de bitumen- en asfaltindustrie de Asfalt- en bitumendag met als thema “Duurzaam asfalt voor een duurzame toekomst” bij in het Bluepoint Business Center in Brussel. De vele interessante presentaties kan je nu downloaden op de website van Eurobitume.

Het evenement werd gezamenlijk georganiseerd door de Belgische Vereniging van Asfaltproducenten (BVA/ABPE) en Eurobitume; en werd gezamenlijk voorgezeten door Max von Devivere van Eurobitume en ABPE-voorzitter Jan Folens. Experts uit de sector spraken over een aantal belangrijke actuele kwesties, waaronder: waterdoorlatende asfaltverhardingen,duurzaamheid,milieuvoorschriften & beste technieken voor asfaltproductie.

Daarnaast presenteerde dr. Ian Lancaster van Eurobitume een overzicht van de projecten van Eurobitume.

Naast de presentaties die je hier kan downloaden, konden de deelnemers rondlopen op een interessante beurs waar 15 fabrikanten, leveranciers en aannemers hun meest recente producten en ontwikkelingen toonden en bespraken. Na de presentaties genoten vele afgevaardigden, sprekers en exposanten van een zeer succesvolle netwerksessie en borrel.

bron:

Presentaties downloadenhttps://www.eurobitume.euhttps://www.bva-abpe.be/nl