Nieuwe cursus betonwegen start in januari 2017

Gepubliceerd op 29-11-2016 10:04

Vanaf 25 januari 2017 start reeks 1 van de nieuwe 'Cursus Betonwegen'. Deze cursus laat de deelnemers toe een grondige kennis te verwerven over de verschillende aspecten van betonwegen, de bepaling van de betonsamenstelling en het ontwerp van cementgebonden funderingen. De opleiding richt zich tot al diegenen die betrokken zijn bij het ontwerp, de uitvoering en de controle van betonwegen. Het programma bestaat uit 2 reeksen van 3 sessies.

aanleg betonweg door TRBA uit Moeskroenaanleg betonweg door TRBA uit Moeskroen

Deze cursus wordt georganiseerd door de Belgische BetonGroepering (BBG) in samenwerking met het Opzoekingcentrum voor de Wegenbouw (OCW)  en de Federatie van de Belgische Cementindustrie (FEBELCEM). De cursus geniet de steun van de Federatie van Stortklaar Beton (FedBeton).

De sessies gaan door in Leuven met als sprekers Anne Beeldens (dr. ir. Senior Researcher OCW) en Luc Rens (Raadgevend Ingenieur Infrastructuur, FEBELCEM) .

Het volledige programma raaplegen en inschrijven kan u via volgende website:

www.gbb-bbg.be/index.php?id=782&L=3www.gbb-bbg.be/nl/opleiding/cursus-betonwegen/Kaart met betoncentrales, mengcentrales: klik hier