BIA nodigt je uit: kom de nieuwste machines ontdekken en je skills tonen

Gepubliceerd op 02-05-2024 09:58

Eind mei - begin juni organiseert BIA Belgium twee events in samenwerking met Heidelberg Materials. Op vrijdag 31 mei vindt de “BIA Experience Day” plaats, gevolgd door de eerste “BIA Excavator Skills Contest” op zondag 2 juni. Beide evenementen worden gehouden in de indrukwekkende steengroeve van Heidelberg in Quenast.

foto's: BIA Groupfoto's: BIA Group

BIA Experience Day - vrijdag 31 mei 2024

Tijdens de “BIA Experience Day” worden nieuwe machines en innovaties gepresenteerd. Bezoekers krijgen de kans om enkele van de nieuwste Komatsu-machines uitgebreid te testen onder begeleiding van BIA-productspecialisten.
In de Komatsu Driving Experience-truck, uitgerust met drie simulatoren, kunnen bezoekers virtuele machines besturen. De simulatoren zijn verbluffend realistisch en bieden de mogelijkheid om de meeste uiteenlopende uitdagende situaties veilig te simuleren.
BIA-partner Tramac toont er zijn gloednieuwe ARE-afstandsbestuurde hybride slooprobot; een unieke machine in zijn soort. Daarnaast zullen experts van SmartFleetDX de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-machinesturing demonstreren.

BIA Excavator Skills Contest - zondag 2 juni 2024

Op zondag 2 juni stelt Heidelberg Materials de steengroeve van Quenast open voor het brede publiek. Dit is een unieke gelegenheid om één van de grootste steengroeven van Europa van binnenuit te verkennen. Naast tal van activiteiten voor jong en oud, vindt tijdens deze open dag ook de eerste “BIA Excavator Skills Contest” plaats. Tijdens deze wedstrijd nemen professionele machinisten het tegen elkaar op in verschillende behendigheidsproeven met diverse graafmachines, van minigraver tot 30-tons machine. De winnaar ontvangt twee tickets voor de Grote Prijs Formule 1 in Spa-Francorchamps.
Omdat de plaatsen voor de Excavator Skills Contest beperkt zijn, is vooraf inschrijven aanbevolen.

Beide evenementen zijn gratis. Voor meer informatie en inschrijvingen, kunt u terecht op biagroup.com.

Locatie : Heidelberg Materials, Rue de Rebecq, 1430 Quenast

https://biagroup.com/bel/nl
kom de nieuwste machines ontdekken en je skills tonenkom de nieuwste machines ontdekken en je skills tonen