Veel aandacht voor comfort bezoekers tijdens Matexpo 2015

Gepubliceerd op 10-08-2015 13:50
Op woensdag 2 september gaat de belangrijke bouwmaterieelbeurs MATEXPO 2015 weer van start in Kortrijk Xpo (België). Dit jaar gaat bijzondere aandacht naar het comfort van de bezoekers en exposanten. De bezoekersparkings werden gereorganiseerd. Er is geopteerd om het bedrijvenpark Evolis te gebruiken als belangrijkste en grootste uitwijkparking. Op die manier wordt de mobiliteitsdruk rond de site Kortrijk Xpo verlaagd. Ook is er een pendeldienst voorzien voor exposanten die in een hotel in Kortrijk verblijven.

Dankzij de kinderopvang tijdens het weekend krijgen de bezoekers de kans om 100% te focussen op het exposantenaanbod en de vele nieuwigheden. Bovendien werd er bijkomend sanitair voorzien op de buitenruimte en aan de hand van kleine verbeteringen zijn er quasi geen wachttijden meer aan de ingang van de beurs. De hospitality desk voor exposanten is ook nieuw: hier kan elke exposant terecht voor een hele reeks diensten die niet rechtstreeks beursgerelateerd zijn: taxidienst, reservatie van restaurants en hotels, nieuwkuis, … .

Zoals steeds is Matexpo een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, nog steeds één van de belangrijkste economische sectoren van het land. Deze internationale beurs vindt plaats van 2 tot en met 6 september en is bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie enz.

Grondverzet blijft het kernaanbod uitmaken van Matexpo met de aanwezigheid van de grootste merken ter wereld. Niet minder dan 400 exposanten, constructeurs, verdelers van materieel en leveranciers van diverse uitrustingen hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd. Op een oppervlakte van 135.000 m2 zullen zij er hun beste en nieuwste producten voorstellen. De bezoekers zullen dus kunnen kennismaken met een heel arsenaal van bouwmachines, recycling- en breekinstallaties, bouw- en hijskranen, werfvoertuigen, stellingen, bekistingen en tal van andere uitrustingen. Er zullen ruim 1400 merken vertegenwoordigd zijn, waaronder heel wat primeurs.

 

Meer info en gratis toegangskaarten:

www.matexpo.comwegenbouw.be/toegangskaart-matexpo2015