J & N breidt machinepark uit met Hidromek 140W graafmachine

Gepubliceerd op 31-10-2014 10:00
J&N bvba uit Tessenderlo heeft onlangs zijn nieuwe Hidromek 140W bandenkraan in ontvangst genomen. De HMK 140W is de tweede Hidromek in de machinevloot van J&N bvba naast de Hidromek 220LC die zij twee jaar geleden bij Couwberghs (Eindhout) aangekocht hebben.

De Hidromek 140W werd voorzien van een triple arm met dubbele hamerleiding, slangbreuk-ventielen en hijslatten. Om ook in de donkere uren van de werkdag een goed zicht op het werk te hebben werd de HMK 140W voorzien van de nodige LED-werkverlichting, 4 vooraan en 2 achteraan.

Om de functionaliteit van hun nieuwe Hidromek 140W verder te optimaliseren heeft J&N bvba een Steelwrist X18 tiltrotator met CW30 koppeling erbij genomen. In de cabine werd het G2 controlesysteem geïnstalleerd met touch screen voor de instellingen en de inclinometer. Verder werden de Steelwrist joysticks gemonteerd voor het soepele werken met de Steelwrist X18 tiltrotator.

De nieuwe machine zal ingezet worden bij de grond-, afbraak- en infrastructuurwerken, die de firma uitvoert in haar werkregio rondom Tessenderlo. J & N biedt naast deze activiteiten ook nog containerservice en winterdienst aan.

Het bedrijf kocht recent ook nog een nieuwe Volvo FH460 6x4 vrachtwagen bij Paesen Trucks. (klik hier voor foto's)

www.grondwerkenj-n.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/j-n-b-v-b-a/materieel/hidromek/
Hidromek HMK 140W voor J & N GrondwerkenHidromek HMK 140W voor J & N Grondwerken