HST zet in op online

Gepubliceerd op 30-10-2014 14:10
De website van HST is volledig vernieuwd voor meer gebruiksgemak en geïntegreerde webshop voor online bestellingen. De firma uit Tessenderlo biedt een totaalgamma machines, gereedschappen en werktuigen aan voor grondwerkers, bouwaannemers, wegenbouwers, aannemers voor industriebouw en tuinaannemers.

De klanten, allemaal professionelen voor wie onnodig tijdsverlies veel geld kost, kunnen rekenen op een topservice. De hele bedrijfsfilosofie van HST staat in het teken van kwaliteit en snelheid. HST biedt honderden producten aan van meer dan dertig gerenommeerde Europese merken tegen een uitstekende prijs.

Het online productengamma wordt op korte termijn nog sterk uitgebreid. Dus de website regelmatig bezoeken is een must.

De klanten die geïnteresseerd zijn om bepaalde artikelen online te bestellen, mogen hun suggesties steeds doormailen naar webshop@hst.be. Dan zorgt het HST team ervoor dat dit nog sneller online zal komen.

Klanten kunnen profiteren van extra lage prijzen bij online bestellingen en genieten van een extra korting bij hun eerste registratie. Probeer dus nu deze service op www.hst.be

De nieuwspagina wordt goed onderhouden voor alle laatste nieuwtjes uit de sector en van onze producten. Geïnteresseerden kunnen zich ook steeds inschrijven op de nieuwsbrief om als eerste geïnformeerd te worden. Een video-kanaal en sociale media pagina's werden ook geïntegreerd.

www.hst.be
HST gaat met zijn nieuwe website vol voor onlineHST gaat met zijn nieuwe website vol voor online