vacature werkvoorbereider - Bruggeman-Maes

Gepubliceerd op 01-03-2024 10:49

regio Antwerpen - bij Bruggeman-Maes

Vacature

WERKVOORBEREIDER

Type: Fulltime

Locatie: Antwerpen

Functie: Werkvoorbereider

Belangrijke berekeningen? Beslissingen die impact hebben? We laten ze graag aan jou over! Om ons team te versterken, boren we nieuwe talenten aan. Zo zoeken we bij Bruggeman-Maes Infra dringend een werkvoorbereider.

 

Hoe ziet je dag er uit?

Als medewerker binnen onze studiedienst weet je als geen ander wat er komt kijken bij de aankoop van materialen en het sturen van onderaannemingen. Dit doe je in nauw overleg met de aankoop- en afdelingsverantwoordelijke. Ons team rekent op jou voor de werkvoorbereiding van onze infraprojecten.

Je waakt daarbij steeds over de vooropgestelde budgetten.

Nog belangrijker wordt je rol wanneer je dossiers in uitvoering voorbereidt tot opstart, en nadien de projectleiding ondersteunt tijdens de uitvoering ervan. Hiervoor vraag je bij onderaannemers en leveranciers offertes op. Je analyseert die inhoudelijk en prijsbewust. Samen met de projectleiding en de aankoopverantwoordelijke kom je tot de technisch en economisch meest aangewezen uitvoeringsmethode.

Je bestudeert het lastenboek en de plannen, en maakt samen met de hoofdcalculator een gedetailleerde kostprijsberekening op. Na intern overleg wordt de verkoopofferte samengesteld. Die voorzie je, indien nodig, van een plan van aanpak.

Je hebt een actieve rol bij het tot stand komen van bestellingen en zorgt voor een correcte overdracht aan de projectleiding.

 

Wie zoeken we?

Bouw en Infra maken deel uit van je comfortzone.

Als burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde, of bachelor bouwkunde, zie je nergens problemen, maar oplossingen.

Je blijft cool onder strakke deadlines.

Nauwgezetheid en organisatie zijn werkwoorden voor jou.

Een goede hands-on kennis van het calculatiepakket KPD brengt je al een pak verder.

Je spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over een basiskennis Engels en Frans.

 

Wat kan je verwachten?

Je komt bij Bruggeman-Maes terecht in een dynamisch familiebedrijf met enthousiaste collega’s. Bij ons lijkt geen dag op de vorige. Wij bieden een bijzonder gevarieerde functie waarin je zelf de touwtjes in handen kan nemen.

Belangrijke berekeningen? Beslissingen die impact hebben? We laten ze graag aan jou over. En dat je goed beloond wordt voor jouw initiatief en ondernemende ingesteldhed vinden we de normaalste zaak van de wereld.

Nog steeds aan het lezen? Dan ben je allicht de m/v/x die we zoeken! Laat van je horen en stuur je motivatie met cv via e‑mail. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Solliciteren
#VACATURE #MEDEWERKER #STUDIEDIENST #CALCULATOR #AANKOPER #WERKVOORBEREIDER #Antwerpen
vorige    overzicht   volgende