vacature ploegbaas - Hertsens Infra

Gepubliceerd op 27-06-2023 15:30

regio Burcht - bij Hertsens Infra

Vacature:

PLOEGBAAS

Wij groeien!

Hertsens Infra NV, gespecialiseerd in het uitvoeren van infrastructuurwerken omvattende grond-, riolerings-, funderings-, verhardings- en inrichtingswerken, is een VCA gecertificeerde groei-KMO. Een echt familiebedrijf waar jij gaat meewerken aan de omgeving van onder meer parken, speelplaatsen, parkings, verkavelingen, binnenpleinen, sportvelden en woonwijken.
Naast de regio Antwerpen kan je met jouw team ook in Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen aan de slag zijn.

Op onze website, Hertsens.be, kan je tal van referenties terugvinden: onder andere Gent ‘AZ Palfijn’, Edegem ‘UZA’, Antwerpen ‘Provinciehuis’, Berchem ‘park Brialmont’, Bonheiden ‘Imelda’, Mechelen ‘Kazerne Dossin’ en Meise ‘Plantentuin’.

Dit is wat een Ploegbaas doet bij ons:
Samen met jouw ploeg voer je algemene infrastructuurwerken uit op een correcte en kwalitatieve manier, volgens de geldende veiligheidsregels.
Je volgt jouw werf van A tot Z op:

  • werfzone inrichten en beveiligen | de inplanting van de werf uitzetten met merktekens (planlezen – werken met (helling)laser)
  • grond- riolerings- en funderingswerken | diverse inrichtingswerken

Je werkt actief mee met het team.

Dit ben jij:
Als ideale kandidaat heb je meerdere jaren ervaring als meewerkend leidinggevende met verantwoordelijkheid in wegenis- of omgevingswerken.
Maar interesse en/of affiniteit en véél goesting in infrastructuurwerken, zijn minstens even goed.
Zorgvuldigheid, samenwerken en verantwoordelijkheid kunnen nemen zitten in jouw bloed. Je blinkt uit in jouw motiverende manier van leidinggeven aan jouw ploeg.

Je bent goed Nederlandstaling en in het bezit van minstens een rijbewijs B.

Dit mag je bij ons verwachten:
Een topjob bij een absolute referentie binnen infrastructuurwerken, die zorgt voor regionale projecten voor jou en jouw ploeg.
Als lid van de familie vind je bij ons een cultuur van betrokkenheid, kwaliteit, flexibiliteit en een brede waaier aan kennis binnen totale omgevingsaanleg terug.
Je krijgt een marktconform salaris volgens de categorieën en voordelen van de bouwsector (mobiliteitsvergoeding, weerverletzegels, …). Een vast, voltijds contract van onbepaalde duur.

Vanuit ons nieuw kantoor, gelegen aan Schelde Linkeroever met prachtig zicht op de Hobokense Polder, ondersteunen we je op vlak van administratie, veiligheid en werfleiding. Kom zeker eens langs!

Dit moet je doen bij interesse:
Denk je samen met ons het verschil te kunnen maken binnen de wereld van infrastructuurwerken en totale omgevingsaanleg?
Vul dan snel hier onderstaande velden in of contacteer rechtstreeks Helena Hertsens | 0478 474 252 | helena@hertsens.be

Solliciteren
vorige    overzicht   volgende