vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature allround magazijn- en terreinverantwoordelijke - Hoogmartens Wegenbouw

Publicatiedatum: 16-01-2020 22:14
regio Oudsbergen - bij Hoogmartens Wegenbouw

Vacature:

ALLROUND MAGAZIJN- EN TERREINVERANTWOORDELIJKE

Grenzen verleggen doe je niet alleen

Doorgroeimogelijkheden! -  Gevarieerde job binnen een aangename bedrijfscultuur - Uitdagende functie

Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst?
We zoeken een enthousiaste allround magazijn- en terreinverantwoordelijke!

Ben jij van nature gestructureerd en nauwkeurig met een oog voor kwaliteit? Beschik je over een flexibele ingesteldheid qua werkinhoud en zijn veiligheid, stiptheid, orde en netheid voor jou een prioriteit? Heb je een gezonde dosis praktisch inzicht en een hands-on mentaliteit, en ben je bovendien een echte plantrekker?

Ben je best handig met de pc en heb je bij voorkeur ook een rijbewijs CE, minimaal een diploma technisch secundair onderwijs (A2) en misschien zelfs al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige job?

Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler met zin voor initiatief?

Dan is deze job zeker iets voor jou!

Als allround magazijn- en terreinverantwoordelijke, ben jij dé schakel tussen de werf, de garage en de inkoopafdeling. Dagelijks zet je het werfmateriaal en -materieel klaar en controleer en inventariseer je dit wanneer het terug binnenkomt. Je ontvangt en controleert de leveringen en registreert ze in het computersysteem. Daarnaast inventariseer, controleer en beheer je de stock op zelfstandige wijze.

Jouw magazijn is altijd spik en span! Je hebt een hekel aan wanorde en brengt graag zoveel mogelijk structuur in jouw magazijn. Alles moet een eigen plekje krijgen. Zo houd je een goed en up-to-date overzicht. Je vindt het absoluut een uitdaging om hiervoor zelfstandig een professioneel systeem uit te bouwen!

Wil je ons gedreven team vervoegen? Mail naar vacatures@hoogmartens.be.

 

Hopelijk tot binnenkort!

 

WERKEN BIJ EEN DYNAMISCH BEDRIJF DAT STEUNT OP ERVARING EN OOG HEEFT VOOR VERNIEUWING?
Hoogmartens is een bekend familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van wegeninfrastructuur.
Niet enkel in opdracht van overheden, maar eveneens voor industrie, bouw en nutsvoorzieningen. Het hart van deze onderneming zijn de toegewijde medewerkers die dankzij hun ervaring en knowhow de kwaliteit naar een hoog niveau tillen.
De kracht is de visie van de bedrijfsleiding die deze ervaring aanvult met technologische vernieuwingen, een modern machinepark en uitbreidingen naar Nederland en Wallonië. Daardoor is de onderneming de laatste jaren uitgegroeid tot een echte allround wegenbouwer.

www.hoogmartens.be
vacature, Hoogmartens, magazijn, terrein, verantwoordelijke, Oudsbergen
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties