vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature aankoper - Colas Belgium

Publicatiedatum: 06-08-2019 17:24
regio Brussel - bij Colas Belgium Hoofdzetel

Vacature:

Aankoper | HQ

Bedrijf

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Functiebeschrijving

Als Aankoper ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze aankoopafdeling. Je hanteert en definieert de Colas aankooppolitiek in overeenstemming met de strategie en ontwikkelingsobjectieven. Je actiedomein betreft alle aankopen gaande van: materialen, onderaannemingen, huurcontracten, energie, materieel,...
Je onderhandelt de voorwaarden en de prijs, stelt de contracten op en dit in nauwe samenwerking met de werfleiding en/of de directeurs. Je hebt tevens oog voor markt- en productontwikkelingen. Je creativiteit bezorgt Colas steeds de beste prijs op de markt!
Verder verzeker je de coördinatie tussen de agentschappen op vlak van aankopen en coördineert de acties rond uitwisseling van informatie betreffende leveranciers en opportuniteiten. Dit zowel op regionaal als nationaal niveau.
Als laatste ga je na als de offertes voldoen aan de gestelde eisen rond kwaliteit, veiligheid en milieu.
Ja kantoor is in de hoofdzetel van de groep te Brussel gelegen.

Een verplaatsing naar onze verschillende vestigingen in Wallonië en Vlaanderen zijn zeker mogelijk.

Profiel

Je beschikt over een diploma hoger onderwijs in een technische, aankoop of commerciële richting of over een 1ste werkervaring in aankoop.

Je bent tweetalig Nederlands-Frans en beschikt over een basis kennis van het Engels .

Geboren onderhandelaar en zeer sterk in communicatie, je bent in staat om langdurige relaties met klanten/leveranciers tot stand te brengen.

Je werkt gestructureerd en accuraat. Je bent resultaatgericht en hebt zin voor initiatief.

Je kan in teamverband werken in een nationale structuur.

MS Office kent geen geheimen voor je.

Wij bieden

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Contact

Interesse? 
Neem dan contact op met onze HR dienst

of Solliciteer onderaan:

https://colas.hr-technologies.com/content/jobpage.asp?a=DETAIL&jdkid=132&l=DUTCH
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties