vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

vacature technisch administratief werkvoorbereider - Colas Belgium

Publicatiedatum: 09-01-2018 14:47
bij Colas Belgium te Brussel

Nummer 1 IN WEGENBOUW

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen, tramsporen, containerterminals ... daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten. Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst?

Dan zit je goed bij Colas Belgium!

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we op zoek naar:

technisch administratief werkvoorbereider (m/v)

Functieomschrijving:

Als werkvoorbereider sta je de projectleiders bij met de administratieve taken om de projecten tot een goed einde te brengen.  Je zorgt voor de opmaak van de meetstaten en werkt de varianten van meer –en minwerken uit. Verder voer je indien nodig ook nog metingen uit op de werf, volg je de voorraad op, stel je tekortkomingen vast en ben je medeverantwoordelijk voor de opmaak van technische fiches.

Je analyseert de verschillende bouwdossiers en bespreekt dit met de projectleider.
Je stelt een raming op voor de verschillende projecten en gaat de kostenimplicatie na bij wijzigingen in het project of bij het voorstellen van varianten.
Je biedt hulp bij het uitzoeken van wijzigingen in plannen en bespreekt deze naar technische haalbaarheid met de projectleider.

Als laatste ben je de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team.

Gezocht profiel:


Je bent een gemotiveerd en dynamisch persoon met zin voor administratie en organisatie. Je communiceert vlot, werkt graag resultaat gericht en bent in staat zelfstandig te werken en proactief te handelen.  MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen. Je vindt het een uitdaging om flexibel in te spelen op constant wijzigende werkomstandigheden.

Een basiskennis planlezen en een technische kennis van de bouwsector is mooi meegenomen.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met onze HR-dienst:

job@colas.be 

02/482.06.37

www.colas.be
vorige    overzicht   volgende

advertenties

advertenties