vaksite voor bestrating, wegenbouw, grondwerk & civiele werken portaalsite van & voor de wegenbouwsector

Euro Rent investeert in verder verhuurgamma voor grond-, water- en wegenbouw

Publicatiedatum: 01-10-2019 10:43

Om de klanten in het segment grond-, water- en wegenbouw nog beter van dienst te zijn, heeft Euro Rent geïnvesteerd in een aantal nieuwe machines. Het verhuurgamma werd uitgebreid met o.a. een mobiele zeefinstallatie, nevelkanonnen en Powermoon LED lichtballonen.

Spraystream nevelkanon (bron foto's: Euro Rent)Spraystream nevelkanon (bron foto's: Euro Rent)

De mini zeefmachine is ideaal voor kleinere zeefwerken van heel diverse materialen en kan aangevuld worden met transportbanden, mini gravers, dumpers, etc..

Voor stofbestrijding op de werf heeft Euro Rent geïnvesteerd in diverse modellen nevelkanonnen. Met een nevelkanon houd je de bouwwerf en de directe omgeving stofvrij. De minuscule waterdeeltjes verbinden zich aan de stofdeeltjes in de lucht. Zo worden de stofdeeltjes in de lucht opgenomen en slaan ze neer. Afhankelijk van het type vernevelaar spuiten de Euro Rent nevelkanonnen een nevelgordijn van 10 meter, 25 meter, 35 meter of 50 meter. Naast compacte kanonnen op 230V, beschikt Euro Rent ook over een volledig autonome machine met geïntegreerde watertank en generator.

Met de donkere dagen in aankomst, heeft Euro Rent ook het aantal LED lichtmasten uitgebreid en hebben klanten de keuze uit mobiele lichtmasten met of zonder aggregaat en stationaire lichtmasten. De lichtmasten verlichten tussen de 2.700 en 4.500 m2 en zijn compact, wendbaar, eenvoudig te vervoeren en uitermate geschikt voor het verlichten van allerlei bouwprojecten. Nieuw in het verhuurgamma is de Powermoon® ballonverlichting met led. Deze verlichtingsballon heeft als lichtbron een 600W ledlamp. Naast de hoge lichtopbrengst van 65.000 lumen, kenmerkt de Powermoon zich door haar nagenoeg schaduwvrije niet verblindend lichtbeeld. De lamp brandt onmiddellijk bij het aanzetten, verlicht tot 28 meter rondom de lichtballon, is compact en eenvoudig en snel inzetbaarheid. Ideaal toestel voor de wegenbouw, spoorwegen, grondverzet, ondergrondse engineering, tunnelconstructie, enz..

www.eurorent.be
www.wegenbouw.be/bedrijven/603672/euro-rent-machineverhuur

Powermoon® ballonverlichting met ledPowermoon® ballonverlichting met led

advertenties

advertenties