70 ton opgeveegd met behulp van Snaf Snaf snelveegborstels in Aalst

Gepubliceerd op 01-03-2023 12:28

Aalst is het mekka van carnaval in Vlaanderen, en ze hebben opnieuw 4 dagen enorm gefeest in de stad. Maar de keerzijde is dat er veel vuil op de straten en pleinen achterblijft, liefst 70 ton! Met behulp van de Snaf Snaf snelveegborstels was de klus geklaard in amper 5 uur, en was er geen spoor meer van het carnavalafval.

Snaf Snaf Snelveegborstels werden aangepast voor technisch dienst van Stad Aalst - (c) Alfa SystemsSnaf Snaf Snelveegborstels werden aangepast voor technisch dienst van Stad Aalst - (c) Alfa Systems

70 ton opkuisen

Aalst is een stad die heel fier is op zijn properheid. 2 Snaf Snaf Snelveegborstels werden voor de feesten aangepast voor Stad Aalst door producent Alfa Systems uit Kruibeke.

Op 5 uur tijd werd alle vuil opgekuist en was er geen spoor meer van het carnavalafval. De witte tornado’s zorgden ervoor dat de straten er opgekuist proper bij lagen met behulp van de performante Snaf Snaf borstels, die werden gemonteerd op de machines van de technische dienst.

Meerdere types snelveegborstels

Snaf Snaf Snelveegborstels zijn, afhankelijk van het type veegwerken, in diverse breedte en zwaarte verkrijgbaar met verschillende koppelsystemen voor bevestiging aan elke machine (graafmachines, heftruck, schranklader, etc.). Het industrieel innovatief borstelsysteem zonder bewegende onderdelen (V-Vorm - Europees gepatenteerd) is een uniek borstelsysteem met 50 % meer opvangcapaciteit, volgens de producent. De speciale kunststof borstelharen behouden hun vorm, zelfs bij zeer zware belasting.

Meer info:  https://www.snelveegborstel.be/

bron: Alfa systems bv, Zwaluwbeekstraat 17 9150 Kruibeke, T:+32 3252 86 97

https://www.snelveegborstel.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/289702/snaf-snaf-snelveegborstel
Op 5 uur tijd werd alle vuil opgekuist en was er geen spoor meer van het carnavalafvalOp 5 uur tijd werd alle vuil opgekuist en was er geen spoor meer van het carnavalafval