Volledige vernieuwing Brachot Brugge

Gepubliceerd op 28-02-2023 16:51

Brachot Brugge is gespecialiseerd in duurzame bestratingsmaterialen. Materiaal dat ze uit eigen groeves ontginnen combineren ze met producten die ze wereldwijd bij vertrouwde leveranciers aankopen. Om de service naar hun klanten nog te verbeteren werd de site in Brugge vernieuwd met o.a. een gloednieuw toonpark.

bron foto's: Brachot - (c) V. Claryssebron foto's: Brachot - (c) V. Clarysse

In het gloednieuwe toonpark presenteren ze onder andere de verschillende materialen en afwerkingen uit eigen groeves. Op die manier wensen ze hun expertise en kennis uit te stralen om zo verder te bouwen aan de weg om hét kenniscentrum van België te zijn op het vlak van duurzame bestrating en openbare werken.  

Daarnaast is de site ingericht met nieuwe silo’s en was er de aanleg van een nieuwe weegbrug.

Enkele recente projecten: de heraanleg van de Zuiderdokken in Antwerpen met materiaal uit de eigen groeves Kilkenny Limestone en Tarn van Brachot Family Member Granitarn.

Wie is Brachot?

Brachot, wereldspeler in natuursteen en samengestelde materialen, biedt in België zijn producten aan op drie sites, met elk hun eigen specialisatie. Brachot Harelbeke is het adres bij uitstek voor tegels in natuursteen en samengestelde materialen met bijhorende afwerkingen, zowel voor binnen als voor buiten. In de Stone Gallery van Brachot Deinze kan je terecht voor een ruim aanbod aan platen in natuursteen en samengestelde materialen.

Bezoeken steeds op afspraak: Brachot BRUGGE,  Gotevlietstraat 62, 8000 Brugge

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/508006/brachot-brugge
de site in Brugge werd vernieuwd met o.a. een gloednieuw toonparkde site in Brugge werd vernieuwd met o.a. een gloednieuw toonpark
Daarnaast is de site ingericht met nieuwe silo’s en was er de aanleg van een nieuwe weegbrugDaarnaast is de site ingericht met nieuwe silo’s en was er de aanleg van een nieuwe weegbrug