MTWO Construction Cloud & partners laten zien hoe je jouw bouwbedrijf volledig kunt digitaliseren

Gepubliceerd op 28-02-2023 15:58

Benieuwd hoe jouw bedrijf volledig kan digitaliseren? Kom dan zeker langs op het event op 28 maart 2023 in het Duvel Depot in Puurs. Samen met Lenovo, Panasonic TOUGHBOOK & Suivo laat MTWO Construction Cloud je graag kennismaken met de digitale toepassingen en oplossingen die jouw werk op en rond de werf efficiënter maken. Leuk pluspunt dat je na het mooie programma de brouwerij van Duvel kunt bezoeken.

MTWO Construction Cloud helpt de bouwsector digitaal te transformeren

De bouw is een van de grootste sectoren in ons land. We zijn niet voor niets met een baksteen in de maag geboren. En toch hinkt de digitalisering in deze sector helemaal achterop. Veel bouwbedrijven slaan de digitale weg in, maar werken gefragmenteerd en met veel verschillende softwarepakketten. Dat kost veel tijd en geld. MTWO Construction Cloud biedt hier een antwoord op. Met het Cloudplatform wil MTWO bouwbedrijven helpen om alle facetten van het proces vlotter te laten verlopen.

De bouwsector heeft het niet gemakkelijk. Werkkrachten zijn duurder en schaarser geworden. Grondstoffen werden fors duurder. En de bouw moet ook nog schoner worden door stikstof en CO2 te reduceren. Intussen gaan opdrachtgevers er nog steeds van uit dat het allemaal niet te veel mag kosten. En dus is het voor bouwbedrijven van cruciaal belang om effectiever, efficiënter en duurzamer te bouwen.

MTWO Construction Cloud biedt een 6D-cloudplatform en stroomlijnt digitaliseert en automatiseert alle processen binnen het bouwbedrijf. Dankzij deze verregaande digitalisering voorkom je dubbel werk, extra kosten en tijdverlies. MTWO biedt volledige projectcontrole, kostentransparantie, real-time intelligente gegevens en ongeëvenaarde samenwerking en efficiëntie. De end-to-end aanpak van het platform en de integratie van BIM is een grote meerwaarde van MTWO.

Vandaag is de bouw klaar voor een volledige digitalisering. En dus dringt een planmatige aanpak zich op.

Benieuwd hoe jouw bedrijf volledig kan digitaliseren? Kom dan zeker langs op het event op 28 maart 2023 in het Duvel Depot in Puurs. Lenovo, Panasonic TOUGHBOOK, SoftwareOne & Suivo willen je graag laten kennismaken met de digitale toepassingen en oplossingen die jouw werk op en rond de werf efficiënter maken.

Interesse om hierop aanwezig te zijn of meer weten? Contacteer mtwo.belux@softwareone.com

https://www.softwareone.com/nl-be/sectoren/mtwo-construction-cloud
Lenovo, Panasonic TOUGHBOOK, SoftwareOne & Suivo hebben interessant programma samengesteldLenovo, Panasonic TOUGHBOOK, SoftwareOne & Suivo hebben interessant programma samengesteld
Bouwsymposium - 28 maart 2023 - Duvel MoortgatBouwsymposium - 28 maart 2023 - Duvel Moortgat