ROCO maakt de transformatie van Antwerpen

Gepubliceerd op 31-01-2023 11:52

In opdracht van Lantis voert ROCO het deelproject Rechteroever van de Oosterweelverbinding uit. Zij sluiten de Antwerpse Ring met de realisatie van de Kanaaltunnels en breken het iconische Viaduct van Merksem af om er een verdiepte Ring aan te leggen die de omgeving transformeert tot een groene, eigentijdse zone. Zo bouwen zij mee aan een gezondere, aangenamere stad en regio om in te wonen, werken en op bezoek te komen. Mee geschiedenis schrijven vanop de eerste rij? Sluit je aan bij het ROCO-team!

bron foto's: tm ROCObron foto's: tm ROCO

ROCO verenigt de knapste koppen uit de Belgische bouwsector in een consortium bestaande uit BESIX, BESIX Infra, DEME Infra, Dredging International, Jan De Nul, Cordeel, Denys, Franki Construct, Willemen Infra en Van Laere.

Meer info via de linkedin pagina:  TM ROCO | LinkedIn

Wat zal er op de Linkedin-pagina verschijnen? Eerst wil de bedrijvengroep aan het publiek duidelijk maken wat zij gaan doen, het ROCO DNA verklaren, informatie over het Oosterweelproject en ook werknemers in de kijker zetten. In een later stadium zal er ook een job pagina komen waar zij de vacatures zullen posten.

https://www.linkedin.com/company/tm-roco/lees eerdere artikels over TM ROCO op wegenbouw.be
foto: werken in Merksemfoto: werken in Merksem
overkapping tunneloverkapping tunnel