Ghent Aggregates verhuist naar nieuwe terreinen en kantoren

Gepubliceerd op 26-01-2023 15:47

Op 9 januari is Ghent Aggregates van start gegaan op de nieuwe kantoren en terreinen aan de Singel 27. Ghent Aggregates verhuist hiermee haar complete bedrijfsactiviteit ongeveer 600 meter verder in de haven North Sea Port Gent. Dankzij grotere terreinen heeft het bedrijf meer mogelijkheden en grotere stockageplaatsen. De totale oppervlakte verruimt hiermee van 6500m² naar 22.500m² buitenstockage. Het kantoor is gebouwd om een zo laag mogelijke energieverbruik en CO2 voetafdruk te genereren zoals verwacht kan worden van moderne nieuwbouw.

bron foto's: Ghent Aggregatesbron foto's: Ghent Aggregates

Jonathan Kesteleyn (zaakvoerder Ghent Aggregates): "Naast het gebouw ligt een nieuwe weegbrug. De chauffeurs melden zich nog steeds aan boven in het kantoor. Zo kiezen we resoluut en bewust voor persoonlijk contact met iedereen, en geen automatische post of slagboompjes. Onze medewerkers komen nu dagelijks aan in een nette, moderne en lichtrijke kantoren, waar ook oog is voor ergonomie en comfort van de medewerkers."

Nieuwe volautomatische productielijn

"Aansluitend op het kantoor is een ruimte productiehal gebouwd met volautomatische hoogrendements opzaklijn. Alle soorten siergrind, alsook bouwproducten en waterdoorlatende voegsplit, dakgrind etc. kunnen verpakt worden.

Dankzij deze moderne en performante installaties zetten we met Ghent Aggregates een volgende stap in de productieketen. Onze ambities zijn groot en hiermee kunnen we een belangrijk deel markt bereiken met hoogwaardige grondstoffen, en verpakkingen, die tot vandaag niet bereikbaar was. Met een geïntegreerde laadkaai kunnen we efficiënt containers en tautliners verladen voor export.

We wensen als firma en namens al onze medewerkers ook alle partners en stakeholders te bedanken voor de opportuniteiten en medewerking, en werken met volle ‘goesting’ de toekomst samen tegemoet." aldus Jonathan Kesteleyn.

https://ghentaggregates.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/159250/ghent-aggregateshttps://ghentaggregates.be/nl/jobs/
9 januari is Ghent Aggregates van start gegaan op de nieuwe site aan de Singel 279 januari is Ghent Aggregates van start gegaan op de nieuwe site aan de Singel 27