Programma 30e VLARIO-dag

Gepubliceerd op 26-01-2023 09:54

Op 28 maart 2023 vindt de 30e VLARIO-dag plaats en dat wordt gevierd! VLARIO biedt opnieuw een interessant programma met als thema dit jaar: “Burgemeester, wat kan u doen als de extreme droogtes blijven komen?” Uit de genomineerde inzendingen wordt op het evenement ook de winnaar van de VLARIO-innovatieprijs gekozen. De genomineerde inzendingen werden recent bekendgemaakt.

Enkele van de genomineerde inzendingen - VLARIO-innovatieprijsEnkele van de genomineerde inzendingen - VLARIO-innovatieprijs

Minister Zuhal Demir spreekt de lokale besturen toe. Welke zaken verwacht de Vlaamse Regering van de lokale besturen en wat biedt Vlaanderen aan de lokale besturen. Vervolgens zal professor Patrick Willems, voorzitter van Vlario, hierop inpikken en vertellen hoe je als lokaal bestuur kan anticiperen op de gevolgen van de klimaatverandering. Enkele van deze thema’s worden verder toegelicht door experten ter zake.

Daanaast organiseert VLARIO de innovatieprijs 2023 en gaan zij op zoek naar ‘De slimste rioleringsmens’ in het publiek. Naast het actueel programma biedt VLARIO zoals steeds een netwerkmoment aan op de rioleringsbeurs.

Praktisch:

Datum: dinsdag 28 maart 2023
Locatie: Antwerp Expo

Ontvangst: vanaf 8u.30
Presentaties: van 9u.00 tot 13u.00
Beurs: tot 17u.00

Volledig programma & inschrijven

https://www.vlario.be/activiteiten/vlario-dag-2023/https://www.vlario.be/innovatieprijs/inzendingen-2023/
ProgrammaProgramma
enkele genomineerden VLARIO-innovatieprijsenkele genomineerden VLARIO-innovatieprijs