Originele opleidingsdag bij firma ATF Wegenbouw in samenwerking met haar leveranciers

Gepubliceerd op 09-01-2023 12:35

Op 23 december 2022 kregen de échte specialisten, namelijk de geprefereerde wegenbouwleveranciers van het wegenbouwbedrijf uit Zandvliet, uitleg en demonstratie van de ATF-vaklui. Een ‘omgekeerde’ vakbeurs waar échte kennis werd gedeeld, onder het motto: spelenderwijs opleiden is leuker en effectiever.

bron foto's: ATF Wegenbouwbron foto's: ATF Wegenbouw

ATF Wegenbouw heeft continue verbetering systematisch verankerd in haar businessmodel. Het kernpunt is de ATF-vaklui steeds actief en op een leuke manier te betrekken én in beweging te brengen. Op 23 december 2022 kregen de échte specialisten - de geprefereerde wegenbouwleveranciers van de wegenbouwer uit Zandvliet – uitleg en demonstratie van de ATF-vaklui. Een ‘omgekeerde’ vakbeurs waar échte kennis werd gedeeld.

ATF combineert steeds leuk, fun, bruikbaar en to the point educatie in haar zesmaandelijkse veiligheidstrainingen. Want spelenderwijs opleiden is leuker én effectiever.

Deze geprefereerde leveranciers werkten aan deze editie mee : Volvo Trucks, Wynmalen & Hausmann, WIRTGEN GROUP, Wacker Neuson, Luyckx nv/sa, Gebroeders Geens NV , Vabotec Hef- en Hijswerktuigen, Leica Geosystems part of Hexagon, Podolympia Podologie, CLB Group - Care for Life and Business.

 

meer foto's (linkedin)Werken bij ATF > vacatureshttps://atf.be/
Veilig omgaan met de knikmops en de knikmops 140E leren kennen (Bert Geens van Knikmops) Veilig omgaan met de knikmops en de knikmops 140E leren kennen (Bert Geens van Knikmops)