Info en netwerkdag BIM4Infra

Gepubliceerd op 25-10-2022 16:01

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) organiseert op dinsdag 22 november 2022 de info- en netwerkdag BIM4Infra. Het belang van geïntegreerd en digitaal samenwerken door middel van BIM groeit, ook voor infrastructuurprojecten. MOW wil BIM toepassen tijdens de studie en uitvoering van haar infrastructuurprojecten. Wil jij ook de nieuwe ontwikkelingen horen om samen BIM-gericht te werken? Zij bieden een zeer gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogstaande en interessante infosessies en sprekers aan.  

bron afbeelding: wegenenverkeer.bebron afbeelding: wegenenverkeer.be

BIM is bij uitstek een middel om kennis te delen, informatie op te slaan en samenwerking te bevorderen. Daarom kan u doorlopend in de netwerk-tuin ook dienstverleners ontmoeten en ervaringen delen met elkaar. Op de OTL-infostand komt u alles te weten over de ObjectTypenBibliotheek (OTL) van de verschillende infrastructuurobjecten. 

LEES HIER HET UITGEBREIDE PROGRAMMA

De organisatoren staan te popelen om u op deze BIM-dag te mogen ontvangen. Meld zeker vandaag nog aan, want het aantal plaatsen is beperkt.  

Schrijf hier in

Locatie : Vlaams Administratief Centrum te Gent - Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent) - Koningin Maria Hendrikaplein 70 - 9000 Gent

Dinsdag 22/11/2022

 

bron:

https://wegenenverkeer.be/nieuws/bim4infra-22-november-2022