General Manager bij ACO Eddy Muyldermans geeft de fakkel door aan Nico De Broyer

Gepubliceerd op 20-09-2022 12:00

Na 21 jaar aan het ACO-roer te hebben gestaan, verlaat Eddy Muyldermans het bedrijf dat hij mede groot maakte. Met veel trots en een hoofd vol herinneringen geeft hij de fakkel door aan Nico De Broyer.

bron foto: ACObron foto: ACO

De nieuwe general manager bij ACO, Nico De Broyer, heeft veel ervaring binnen die projectenwereld, en ook de sanitaire wereld kent hij goed. Eddy Muyldermans verdwijnt niet helemaal van het toneel. Hij blijft op deeltijdse basis als consultant nog aangesteld bij ACO om de ontwikkeling van de businessunit ‘building material’ internationaal op de kaart te zetten. Eddy: "Hier kijk ik ook heel hard naar uit om toch mijn expertise en ervaring ten dienste te kunnen stellen."

Wat drijft beide heren en hoe kijken zij naar de toekomst? Lees het dubbelinterview op de website van ACO

Een mooi duo-gesprek tussen een “oude” rot in het vak uitkijkend naar een rustiger leven en een talentvolle jonge manager die met heel veel drive en energie ACO zal leiden.

https://www.aco.be/news/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/283640/aco-passavant-n-v
General Manager bij ACO Eddy Muyldermans (rechts) geeft de fakkel door aan Nico De Broyer (links)General Manager bij ACO Eddy Muyldermans (rechts) geeft de fakkel door aan Nico De Broyer (links)