Opleiding uitvoeringsverantwoordelijke ondergrondse infiltratievoorziening

Gepubliceerd op 26-08-2022 11:05

Het uitvoeren van ondergrondse infiltratievoorzieningen wordt geborgd door uitvoeringscertificatie. Vlario organiseert opleiding tot uitvoeringsverantwoordelijke ondergrondse infiltratievoorzieningen volgens PTV-8003 Technische voorschriften voor de uitvoering van ondergrondse infiltratievoorzieningen. De eerste vorming vindt plaats op 30 september 2022 in Diepenbeek (Campus Xios).

bron foto: Deschacht - infiltratiekrat IT PLUS CONTROLBOXbron foto: Deschacht - infiltratiekrat IT PLUS CONTROLBOX

Via het uitvoeringscertificaat voor de aanleg van ondergrondse infiltratievoorzieningen wordt de kwaliteit van de werken gewaarborgd. De expertise van de werknemer dient aangetoond te worden met een opleidingscertificaat. Deze opleiding wordt voorzien door VLARIO. De opleiding en kwalificatie van het personeel is conform aan artikel 3.2.2 van PTV-8003.

Indien de deelnemer slaagt wordt een opleidingscertificaat (getuigschrift) afgeleverd. Het opleidingscertificaat is geldig zolang er aan de voorwaarden voldaan is voor het behoud van het certificaat en is persoonsgebonden. De deelnemer tekent hiervoor de voorwaarden alvorens het certificaat te ontvangen.

Meer info & inschrijven:

https://www.vlario.be/activiteiten/uitvoeringsverantwoordelijke-ondergrondse-infiltratievoorziening/