Willemen Infra wuift Kurt Kesteloot uit in augustus

Gepubliceerd op 06-07-2022 11:14

Op 13 juni nam Marc Jonckheere als nieuwe algemeen directeur het roer bij Willemen Infra over van Kurt Kesteloot. Kurt had immers beslist om zijn carrière een nieuwe wending te geven. De voorbije en komende weken zorgde & zorgt Kurt nog mee voor een vlotte overdracht, maar op 5 augustus zal hij de firma dus verlaten. Kurt Kesteloot was één van de bezielers van de succesvolle fusie tussen Kumpen Infra, Aannemingen Van Wellen en Aswebo tot Willemen Infra in 2018. Het bedrijf en de collega's zijn daar zeer erkentelijk voor. Willemen Groep dankt Kurt Kesteloot voor zijn jarenlange inzet en wenst hem dan ook succes toe in zijn verdere carrière.

foto: Marc Jonckheere en Kurt Kestelootfoto: Marc Jonckheere en Kurt Kesteloot

Marc Jonckheere volgt Kurt Kesteloot op als nieuwe algemeen directeur van Willemen Infra. Marc Jonckheere beschikt over een decennialange ervaring in het aansturen van bouwgerelateerde bedrijven. De voorbije vier jaar was hij algemeen directeur van Aclagro. Daarvoor vulde hij verschillende andere functies in binnen dezelfde Square Group.

lees ook: Marc Jonckheere is de nieuwe algemeen directeur van Willemen Infrahttps://www.willemen.be/nl/aannemer/willemen-infra
Willemen dankt Kurt Kesteloot voor zijn jarenlange inzetWillemen dankt Kurt Kesteloot voor zijn jarenlange inzet