Safety opleidingscentrum Migale in Puurs officieel geopend op vrijdag 24 juni

Gepubliceerd op 29-06-2022 09:22

Vigotec, bekend in de sector als leverancier van o.a. PE leidingsystemen, trekputten & kabelbescherming, is vanuit deze expertise ook reeds jaren gespecialiseerd in veiligheid in en om besloten ruimtes met haar afdeling Vigotec Safety. Samen met enkele partners werd nu een nieuwe onafhankelijke entiteit, Migale BV opgericht. De core business van Migale BV zijn veiligheidsoplossingen: opleidingen, consultancy, veiligheidswacht, werken op hoogte, diepte, in en om besloten ruimten, redding (al dan niet via touwtechnieken) en gasdetectie.

burgemeester Koen Van den Heuvel bij de openingburgemeester Koen Van den Heuvel bij de opening

Vigotec Safety, Luk Devillé en Koen Van Craenendonck zijn reeds jarenlang een gevestigde waarde in de industrie op het gebied van werkbare veiligheid. Om de klanten nog beter te ondersteunen, bundelden zij hun technische expertises in een nieuwe onafhankelijke entiteit, Migale BV.

Migale BV werd op vrijdag 24 juni officieel geopend. Onder het goedkeurend oog van burgemeester Koen Van den Heuvel (Puurs-Sint-Amands) trakteerde Migale de aanwezigen op live demo’s van werken op hoogte, confined space rescue en verschillende touwtechnieken.

Na het bestaand opleidingscentrum in Dessel, opent Migale BV nu ook een gloednieuw opleidingscentrum in Puurs. Maar ook opleidingen on site zijn perfect mogelijk door de mobiele confined space unit. Adembescherming, werken op hoogte, veilig met stellingen, betreden besloten ruimten, veiligheidswacht en kleine blusmiddelen zijn maar een kleine greep uit het opleidingsaanbod.

“Door de oprichting van Migale kunnen we nu opleidingen aanbieden aan elke zijde van de Antwerpse ring, waardoor de verplaatsingen voor onze klanten beperkt blijven en het mogelijke fileleed ingeperkt wordt”, aldus Luk Devillé, COO van Migale BV.

https://www.migale.be/https://www.vigotec.be/safety/
Safety opleidingscentrum Migale in Puurs officieel geopend op vrijdag 24 juniSafety opleidingscentrum Migale in Puurs officieel geopend op vrijdag 24 juni