Buildmat verwerft 100% van de aandelen van Techno Sales

Gepubliceerd op 08-06-2022 09:47

Buildmat nv heeft 100% van de aandelen van Techno Sales BV verworven. De activiteiten zullen ondergebracht worden bij Foylo NV, gespecialiseerd in folies en verpakkingen. Met deze overname versterkt Buildmat, de groep waartoe ook Deschacht en Collinet behoren, de activiteiten van Foylo NV zowel qua productassortiment als qua technische knowhow.

Over Techno Sales

Techno Sales is toeleverancier met specialisatie in folieverpakkingen (pallet-, product- en trayverpakkingen) en levert gespecialiseerde folies op maat van de klant. Techno Sales is gevestigd te Aarschot en werd opgericht door Dhr Gilis. Bob Gilis wenst de continuïteit van de activiteiten te waarborgen voor klanten, personeel en producties en heeft daarom besloten zijn activiteiten over te dragen aan Buildmat NV. De komende jaren blijven Bob Gilis, Liesbet Kinat en Sofie Andries actief in het bedrijf.

Over Foylo NV
Foylo NV is gevestigd in Antwerpen en totaalpartner voor folies en verpakkingen. Zij denken actief mee richting de juiste, duurzame oplossingen & zetten de uitdagingen van de toekomst op een transparante en onderbouwde manier om naar kansen.

Buildmat

BUILDMAT met hoofdzetel te Oostakker, is een Belgische groep van succesvolle bedrijven, actief in de bouw en industrie, die inzet op het verdelen van innoverende producten.
De BUILDMAT groep is een dynamische organisatie in volle groei. Ondernemerschap en klantgerichtheid staan centraal. Buildmat is ambitieus en investeert in de ontwikkeling van haar bedrijven door een continu streven naar innovatie en digitalisering.
Met een team van 350 medewerkers verspreid over 21 sites realiseert Buildmat jaarlijks een omzet van 185 miljoen euro.

https://www.technosales.behttps://www.foylo.euhttps://www.buildmat.eu/