DYKA filiaal te Zandhoven op vrijdag 6 mei officieel geopend

Gepubliceerd op 11-05-2022 09:15

Het DYKA filiaal te Zandhoven werd op vrijdag 6 mei officieel geopend. Onder een stralend zonnetje trakteerde DYKA haar klanten op een lekker frietje én demosessies van Georg Fischer en FONDATEL GROUPE BSI. Rony Aerts, filiaalhouder Zandhoven, kreeg in de namiddag de eer om het lintje te knippen en het filiaal officieel te openen.

“Met dit filiaal zetten we een nieuwe stap in ons groeitraject. We willen dicht bij onze klanten staan en het nieuwe filiaal in Zandhoven zorgt ervoor dat we veel centraler in de provincie Antwerpen terechtkomen en dus ook fysiek dichter bij onze klanten”, aldus Stijn Coninx, Business Manager Project Business bij DYKA België.

Het nieuwe filiaal past binnen een langetermijnstrategie. “De essentie is: DYKA België groeit enkel als onze klanten groeien! We zijn gestart aan een traject waarbij we onze klant meer dan ooit centraal stellen. DYKA België is meer dan een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen, want samen met onze klant creëren we Nature’s Network: we zetten efficiënte, duurzame netwerken op die natuurlijke, hernieuwbare elementen, zoals water en gas, vervoeren. Om dat te doen moeten we dicht bij onze klanten staan en dat verklaart de keuze voor Zandhoven”, concludeert Stijn Coninx.

https://www.dyka.be/nlhttps://www.wegenbouw.be/bedrijven/756965/dyka-plastics-n-v
Rony Aerts, filiaalhouder Zandhoven, kreeg in de namiddag de eer om het lintje te knippen Rony Aerts, filiaalhouder Zandhoven, kreeg in de namiddag de eer om het lintje te knippen