VlaWeBo kiest nieuwe voorzitters

Gepubliceerd op 31-03-2022 10:51

Marc Lauwers, COO INFRA bij Viabuild uit Puurs-Sint-Amands, is sinds kort de nieuwe voorzitter van VlaWeBo. Hij volgt Hendrik Lagrou op na een mandaat van 6 jaar. Bij de provinciale afdeling VlaWeBo Antwerpen neemt Wim Dom, van Houwelyckx Wegenbouw uit Sint-Katelijne-Waver, de voorzittersfakkel op.

bron foto: vlawebo.bebron foto: vlawebo.be

Met een ervaring als wegenbouwer van ruim 35 jaar kent Marc Lauwers de sector en de ‘stiel’ van de wegen- en rioleringsaannemers door en door, en al even goed is hij thuis in de wereld van de beroepsfederatie. In 2018 werd hij voorzitter van de afdeling VlaWeBo Antwerpen en bij VlaWeBo zetelt hij al meer dan 10 jaar in de raad van bestuur. Daarnaast is hij bij VlaWeBo al jarenlang actief in overlegplatforms met opdrachtgevers en andere partners van de sector, alsook in diverse technische werkgroepen en commissies. Met handgeklap en de toezegging van alle steun werd Marc Lauwers door het bestuursorgaan tijdens haar vergadering van eind februari jl. verkozen tot voorzitter van de Vlaamse Wegenbouwers.

Op zijn beurt werd Wim Dom door de Antwerpse wegenbouwers unaniem verkozen als voorzitter van VlaWeBo Antwerpen na het doorschuiven van Marc Lauwers. Wim Dom leidt sinds 1992 de familieonderneming Houwelyckx Wegenbouw die bijna 100 jaar geleden werd opgericht door zijn grootvader. Hij zit ook al jarenlang mee aan het roer van de wegenbouwfederatie, zowel in de provincie Antwerpen als bij VlaWeBo op gewestniveau.

De organisatie bedankt Hendrik Lagrou voor de jarenlange inspanningen en inzet voor VlaWeBo.

(bron: VlaWeBo)

https://www.vlawebo.be/
Links - Marc Lauwers (Viabuild) -- Rechts - Wim Dom (Houwelyckx Wegenbouw)Links - Marc Lauwers (Viabuild) -- Rechts - Wim Dom (Houwelyckx Wegenbouw)