Haru Tools & Services valt in de prijzen bij Limburgse Trends Gazellen

Gepubliceerd op 24-03-2022 14:45

Elk jaar pakt Trends uit met de rangschikking van de snelst groeiende bedrijven, de Trends Gazellen. Deze week was de provincie Limburg aan de beurt. Haru Tools & Services, één van onze wegenbouw.be-leden, werd verkozen als Ambassadeur In de categorie 'kleine bedrijven' .

bron foto: HARU Tools & Servicesbron foto: HARU Tools & Services

De Ambassadeur bij de kleine bedrijven in Limburg is transporteur en grondwerker Haru Tools & Services uit Genk. De sluiting van de Genkse Ford-vestiging eind 2014 speelde een cruciale rol in de snelle ontwikkeling van Haru Tools & Services. "We hadden toen een landbouwbedrijf en waren op dat moment actief op de Ford-site. We kregen het voorstel om te helpen bij de ontmanteling van de fabriek", vertelt Davy Pelssers over de begindagen van Haru Tools & Services. "We investeerden in een eerste vrachtwagen voor het transport van de nog bruikbare machines naar de andere vestigingen in Duitsland, Roemenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Later hebben we ook meegewerkt aan de sloop van de fabriek en de afvoer van het puin en het schroot. Daarvoor kochten we nog eens vijf extra vrachtwagens. Intussen telt onze vloot al twaalf voertuigen."

Ondanks de coronaperikelen kon de vennootschap in 2021 recordcijfers neerzetten, met een omzet die klom naar 4,3 miljoen euro. Haru Tools & Services biedt een ruime waaier van diensten aan. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in grond-, infrastructuur- en afbraakwerken. Het beschikt ook over een gevarieerde vrachtwagenvloot voor alle transportopdrachten. Haru doet ook de verkoop, de verhuur en het onderhoud van machines voor landbouw en industrie. Ten slotte is het bedrijf ook de servicepartner voor Marcolin-afdekzeilen en innoveert het met de lancering van de Haru-Liner, een nieuwe beschermlaag in kunststof voor kippers en aanhangwagens die ervoor zorgt dat de lading beter schuift.

(bron: Trends)

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/410728/haru-tools-serviceshttp://www.harutools.be/
Haru Tools&Services; uitgeroepen tot Trends Gazellen ambassadeur Limburg bij de kleine ondernemingenHaru Tools&Services; uitgeroepen tot Trends Gazellen ambassadeur Limburg bij de kleine ondernemingen