Euro Rent investeert in Genie S65 Trax 22 meter trax-telescoophoogwerker

Gepubliceerd op 28-02-2022 10:42

Euro Rent Machineverhuur heeft nieuwe hoogtewerker aangekocht om te werken in extreme terrein omstandigheden, op alle ondergronden. De Genie S65 Trax is de ideale machine voor een extreem modderige bouwplaats of een oneffen en zeer moeilijk begaanbaar terrein. De vier rupstracks bieden perfect grip en zorgen voor een lage bodemdruk. Voor het uitvoeren van het werk, biedt deze machine een werkhoogte van bijna 22 meter en een reikwijdte van 16,51 meter.

De machine wordt aangedreven door een krachtige Stage V dieselmotor: schoner dan andere motoren en stoot minder schadelijke stoffen uit. Opdrachtgevers kunnen in projecteisen of aanbestedingen opnemen dat er met minder uitstoot gebouwd moet worden. Stage V kan dan een oplossing zijn.

De 22 meter rups-telescoophoogwerker is bij Euro Rent te huur vanaf €430,00 per dag. Voor langere huurperioden gelden aantrekkelijke huurtarieven. Twijfel je aan de terrein omstandigheden of wil je advies over de haalbaarheid van de werkzaamheden op hoogte, dan kan je contact opnemen met Ronny Elsermans ( ronny@eurorent.be ), hoogwerker product specialist bij Euro Rent. Hij zal je meer informatie en de beschikbaarheid kunnen geven van deze machine.

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/603672/euro-rent-machineverhuurhttps://www.eurorent.be/nl/