Wegen van de Toekomst is het thema op de Asfalt & Bitumendag 2022

Gepubliceerd op 04-02-2022 14:42

Op 23 Maart 2022 organiseren Eurobitume Benelux en de Belgische Vereniging van Asfaltproducenten (BVA) gezamenlijk het uitgestelde twee-jaarlijkse evenement “Asfalt & Bitumen dag “ in het Business Center BluePoint te Brussel. Deze dag is inmiddels een traditioneel evenement geworden waar alle groeperingen actief in de asfalt-en bitumenindustrie in België elkaar ontmoeten.

bron afbeelding: Eurobitume Beneluxbron afbeelding: Eurobitume Benelux

Thema van dit evenement is “Wegen van de Toekomst” waar presentaties worden gegeven door experts over de toekomst van bitumen en asfaltwegen.Het doel is om alle deelnemers op de hoogte te brengen van de huidige en toekomstige stand van zaken in de asfaltwegenbouw.

Het dagprogramma bevat volgende onderwerpen :

• Politieke vooruitzichten voor Vlaanderen en Wallonië

• Nieuwe Missie van BVA/ABPE

• “Asfaltimpuls” in Nederland : eerste resultaten en ervaringen

• Methodiek voor het onderhoud van gemeentewegen

Naast dit interessante programma wordt een tentoonstelling ingericht in de directe nabijheid van het auditorium. Tijdens die tentoonstelling zullen producenten, leveranciers, aannemers en leveranciers van diensten hun meest recente producten en ontwikkelingen laten zien en met u bespreken. Er is voldoende tijd en ruimte ingeruimd om de tentoonstelling te bezoeken gedurende de koffie- en lunchbreaks en aan het einde van de serie presentaties rond 15.00 uur.

Een interessant programma voor iedereen die te maken heeft met alle facetten bij de realisatie (vanaf ontwerp tot ingebruikname) van een asfaltverharding

Inschrijven & meer info:

https://www.eventbrite.fr/e/billets-asfalt-bitumen-dag-journee-des-enrobes-et-du-bitume-2022https://www.eurobitume.eu/