Dyka Axedo inspectieputten nu ook beschikbaar in diameter 800

Gepubliceerd op 31-01-2022 14:59

De Axedo 800 is een PP inspectieput. DYKA heeft deze inspectieput al een hele tijd beschikbaar in diameter 600, maar nu ook in diameter 800. Doordat deze inspectieput een schacht diameter heeft van 800 is deze inspectieput mantoegankelijk. Dit is een groot voordeel ten opzichte van kleinere putten en hierdoor kan deze inspectieput een goede vervanger zijn van inspectieputten van andere materialen.

Nieuw: AXEDO 800Nieuw: AXEDO 800

Een naadloze inspectieput

Doordat de stroomprofielen van DYKA uit één stuk worden gemaakt is deze inspectieput naadloos. Dit zorgt voor ideale stroomprofielen.

Het bodemelement van de inspectieput is licht qua gewicht en daardoor makkelijk hanteerbaar. Wanneer het riool is aangelegd, kan vervolgens de inspectieput in de leiding worden aangebracht. Na verdichting kan de aannemer de andere elementen op het bodemlichaam aanbrengen. Hierdoor is het de gemakkelijkste hanteerbare inspectieput op de Belgische markt.

De Axedo 800 inspectieputten zijn altijd op voorraad, waardoor deze inspectieputten voor ieder project geleverd kunnen worden zonder een lange levertijd.

Aanpasbaar

Gebruiksvriendelijkheid op de bouwplaats staat bij DYKA altijd voorop. Niet alleen het feit dat de put in losse onderdelen geleverd en geplaatst wordt, is daar een bewijs van. Een mogelijke hoekverdraaiing van +/- 7,5° per aansluiting zorgt voor de nodige flexibiliteit van aansluitingen. Een PP telescoop vangt zettingen op tot 600mm. Dit vergemakkelijkt ook het op hoogte brengen van de putdeksel. Om u in elke mogelijke situatie een oplossing aan te reiken, zijn Axedo putten leverbaar met verschillende stroomprofielen: 0°, 90°, 120°, 150°, 180°, T-profielen en stroom X-profielen. De diameters van de aansluitingen zijn beschikbaar in 160, 200, 250, 315 en 400 mm. Ook klant specifieke stroomprofielen op aanvraag zijn een optie.

Flexibel putlichaam

Het dubbelwandige PP putlichaam is van een sterkte SN8 leiding en is eenvoudig aan te passen op de gewenste hoogte. De standaard lengtes zijn 1, 1.5, 2 en 3 meter. De gladde lichtgrijze binnenzijde van het putlichaam vereenvoudigt de inspectie. Deze gladde binnenzijde zorgt ervoor dat het achteraf altijd mogelijk is om op de gewenste hoogte en in de gewenste diameter aansluitingen te maken op het putlichaam. Hiervoor hebben we een rubberen inlaat waarmee je de diameters 160 en 200 waterdicht achteraf aan kan sluiten.

Gekeurd

De Axedo 800 is ontworpen volgens de EN normen en heeft het BENOR keurmerk.

Meer info:

https://kennis.dyka.be/nieuw-axedo-800/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/756965/dyka-plastics-n-v