Infiltratiekrat IT Plus® Columnbox is ontwikkeld om te besparen op transportkosten

Gepubliceerd op 28-01-2022 11:14

IT Plus® Columnbox maakt deel uit van een duurzaam waterbeheersysteem en is bedoeld voor het bergen, transporteren en infiltreren van regenwater hetzij afkomstig van een dak, straat, parking of van elke verharde oppervlakte.

Dit buffersysteem biedt vele voordelen zoals de hoge opname- & afvloeiingscapaciteit en de extreem hoge stabiliteit (zwaar verkeer, SLW60). De IT Plus® Columnbox is ontwikkeld om te besparen op de steeds hoger wordende transportkosten. Op 1 transport kunnen 4x meer infiltratiekratten type IT Plus® Columnbox gestapeld worden.

De IT Plus® Columnbox is geschikt voor de zwaarste verkeersklasse SLW60. De elementen kunnen in elkaar gestapeld worden, waardoor er 70 elementen op een pallet van 1,22 x 0,92 mtr verpakt worden of 11.34m³/pallet. Het product is daarnaast uiteraard volledig compatible met de IT Plus®-Control- en Variobox.

Meer info over deze infiltratiekratten kan je vinden via:

https://www.deschacht.eu/engineering/buffer-en-infiltratiekratten/https://shop.deschacht.eu/nl-be/82220/it-plus-columnbox-900x600x600mm-slw60https://www.wegenbouw.be/aanbod/afwatering/buffering-en-infiltratiesystemen
op 1 transport kunnen 4x meer infiltratiekrattenop 1 transport kunnen 4x meer infiltratiekratten