Focus op technieken en materialen voor infra & ruwbouw

Gepubliceerd op 26-01-2022 09:56

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan Techni-Mat 2022, van 9 t/m 10 maart in de Kortrijk Xpo. Een vakbeurs voor alle spelers binnen infra & ruwbouw. Techni-Mat is het verzamelpunt van knowhow voor de sector en focust op technieken en materialen.

BEZOEKERS EN EXPOSANTEN

De beurs richt zich specifiek op aannemers uit de algemene bouw en wegenbouw, technisch directeurs, aankopers, calculatoren, werf- en projectleiders, algemene directie, overheden (technische diensten van steden & gemeenten, provincies en gewesten) en private opdrachtgevers.

Er worden zo’n 120 standhouders verwacht. De exposanten zijn fabrikanten en exclusieve verdelers van technieken & materialen voor funderingen, ruwbouw en buitenafwerking, materialen en infrastructuur voor de openbare ruimte en wegtechnieken, technieken en materialen bestemd voor tunneling, riolering en energieproductie en -distributie. Maar ook gespecialiseerde aannemers, studiebureaus en branche organisaties kunnen exposant worden.

Registreer hier voor een gratis bezoek (code WGB122)

TECHNI-MAT AWARDS

Op woensdag 9 maart om 19u00 worden de tweede Techni-Mat Awards uitgereikt in samenwerking met Louwers Mediagroep: de Sustainability Award, de Technical award en de Audience Award.

Als bezoeker kunt u de ceremonie ook bijwonen. Tijdens de beurs kunt u uw stem uitbrengen op de top 3 van de Sustainability Award en Technical Award die ook te zien zijn op Techni-Mat. Het product met de meeste publieksstemmen wint die avond de Audience Award.

CONTENT PROGRAMMA

Op 9 en 10 maart kunt u kennis en inspiratie opdoen door middel van een uitgebreid scala aan infosessies, seminars en workshops die ingaan op belangrijke thema’s binnen de infra en ruwbouw sector.

Het programma wordt samengesteld in samenwerking met onder andere Confederatie Bouw, Bouwunie, BGO-OBAC, AquaFlanders, OCW en FEDBETON.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wenst u deze beurs te bezoeken?

Registreer u online met de code WGB122 voor GRATIS toegang via www.techni-mat.eu

Plaats: Kortrijk Xpo | 9+10 maart 2022 | 11u-20u

Meer info:

https://www.techni-mat.eu
de 2e editie van Techni-Mat gaat door op 9 & 10 maart 2022 in Kortrijk Xpode 2e editie van Techni-Mat gaat door op 9 & 10 maart 2022 in Kortrijk Xpo