Freesbedrijf Holgo uit Lanaken overgenomen

Gepubliceerd op 18-01-2022 16:06

Holgo nv uit Lanaken, specialist in freeswerken en borstelwerken, werd overgenomen. De oprichters Emile Holtappels en Marina Goijens hebben hun firma verkocht aan de familie Verhaeren, bekend van hun connectie met Viabuild. Holgo nv werd opgericht in 1995 en is een gevestigde waarde in de wegenbouwsector. Als frees- en borstelspecialist voert de firma talrijke wegeniswerken uit in België en Nederland. Het is hiermee trouwe partner van een aantal grote wegenbouwbedrijven.

bron foto: facebookpagina Holgobron foto: facebookpagina Holgo

Oprichter Emile Holtappels is sinds vorig jaar pensioengerechtigd en er zijn geen familiale opvolgers. Om de continuïteit te garanderen werd een geschikte overnemer gezocht, en nu ook gevonden met de familie Verhaeren (via Gomic), met ruime ervaring in de wegenbouw.

Christian Verhaeren en zijn zonen Michiel en Goran nemen de fakkel over van oprichters Emile Holtappels en Marina Goijens.

Gomic Holding is een onderdeel van CMG Invest, de familiale holding van Christian Verhaeren. De belangrijkste bedrijven waarin CMG Invest participeert, zijn Gomic bv, Smarthome, Smartunit, Viabuild, Berrenheibos, BBP en Ecosand.

(bron: Bouwkroniek)

https://www.wegenbouw.be/bedrijf/gegevens/536784/holgo-n-v/