Euro Rent presenteert nieuwe catalogus en viert 50 jaar professionele machineverhuur

Gepubliceerd op 11-01-2022 11:50

Vers van de pers is de nieuwe catalogus van Euro Rent Machineverhuur. Een gids met een compleet aanbod aan bouw-, industrie- en tuinmachines voor elk project. Een specifieke machine nodig? Bij Euro Rent verliest u geen tijd: in het uitgebreide, hedendaagse aanbod vindt u meteen wat u zoekt. En dat tegen een voordelig tarief. Geleverd waar en wanneer u dat wilt. Vergeet dus die peperdure investeringen in nieuw materieel. Voortaan realiseert u elke opdracht in de allerbeste omstandigheden en focust u op wat echt belangrijk is.

50 jaar expertise

Euro Rent blaast dit jaar 50 kaarsjes uit. Als langst bestaande machineverhuurbedrijf van Belgiƫ verlenen ze u vakkundig advies en bieden een machinepark in piekfijne staat. Zo elimineert u pannes en tijdverlies op uw werf. Daarnaast investeert Euro Rent constant in een emissievrij, geluidsarm machineaanbod. U huurt er professionele, hybride machines met een krachtige accu. Zo komt u alle wettelijke verplichtingen na en draagt u zorg voor het milieu en uw gezondheid.

Gemakkelijk online huren

Het geknipte materieel gespot in de Euro Rent catalogus? Surf dan naar eurorent.be en huur het eenvoudig online. U kunt Euro Rent ook telefonisch en per mail bereiken, of een bezoek brengen aan een van de showrooms in Deurne en Sint-Niklaas.

U kan de catalogus aanvragen via: www.eurorent.be/nl/huren/gratis-catalogus/

Op de hoogte blijven over de nieuwste machines en interessante jubileumacties van Euro Rent? Volg Euro Rent dan via sociale media (@eurorentmachineverhuur).

https://www.eurorent.be/nl/https://www.eurorent.be/nl/huren/gratis-catalogus/
Professionele machine nodig? Euro Rent verhuurt en adviseert al 50 jaarProfessionele machine nodig? Euro Rent verhuurt en adviseert al 50 jaar